Nambah Lalu Lintas Kaki ing Toko lan Online nganggo FATWIN

logo play kios fatwin

Aku seneng lungguh karo pangadeg lan tim ing FATWIN wingi nalika ngluncurake beta ing Konferensi M-Tech ing Indianapolis. Scott minangka pendiri lan ketua eksekutif saka Perusahaan CIK, perusahaan perangkat lunak pemasaran lan layanan sing wis diukur sing wis nulungi perusahaan sajrone dasawarsa saiki. CIK ngluncurake FATWIN ™, platform teknologi pemasaran sing nulungi bisnis drive lalu lintas web lan ing toko liwat game, kontes lan penebusan hadiah.

Ing malang pemasaran saiki, bisnis ngadhepi tantangan kanggo nglakokake lan mbenerake promosi sing insentif. Kanthi FATWIN, kita nggunakake game lan kontes kanthi cepet sing nambah lalu lintas sikil sing bisa diukur utawa lalu lintas online lan pungkasane konversi. Scott Hill, Pendhiri Co, lan Ketua Eksekutif kanggo CIK Enterprises.

CIK ngewangi bisnis supaya bisa ngarahake media tradisional lan online luwih saka sepuluh taun kepungkur lan dheweke nemokake sawetara masalah utama FATWINFATWIN ngaso:

  1. dateng - Mung 9% pengunjung sing percaya yen kontes bener lan hadiah kasebut pancen diwenehake. Integrasi online transparan lan integrasi sosial FATWIN ndandani iki. Kabeh pemenang dikirim publik ing wektu nyata ing toko ritel - liwat kiosk, lan mikrosit kanggo kontes.
  2. Online lan Offline - ana akeh kontes surat cetak lan mail langsung. Lan ana akeh kontes online. Nanging, durung ana platform sing nggabungake loro kanggo ngarahake lalu lintas online lan offline menyang pengecer lan bisnis. Integrasi kiosk FATWIN ing outlet, layanan cetak, lan microsite omah-omah lan drive kalorone.
  3. Insentif - perusahaan asring ora duwe sumber daya kanggo hadiah sing cukup narik kawigaten kanggo menehi insentif marang prospek kanggo nanggapi. Hadiah kolam renang CIK dadi apik banget. Malah ana jackpot maju kanthi layanan kasebut (saiki meh $ 40,000). Nganti saiki, layanan kasebut menehi luwih saka $ 3.7 yuta - priksa FATWIN situs web kanggo ticker langsung.
  4. Keahlian - Nalika FATWIN minangka produk, kasedhiya karo tim profesional sing ngerti cara nglakokake kontes sing nyebabake bisnis sampeyan. FATWIN ngatasi kabeh aspek hukum lan peraturan ing kontes ... sampeyan mbantu nggabungake pitakon utama supaya sampeyan bisa nduweni kualifikasi lan entuk asil!

FATWIN mbujuk konsumen supaya ngirit dhuwit, menang hadiah lan dihibur kanthi game bermutu merek bermutu bisnis sing nawakake promosi insentif online lan ing toko. Bisnis bisa nggunakake platform kanggo entuk pelanggan anyar, ngasilake petunjuk, lan nglacak asil langsung liwat antarmuka dashboard analitik FATWIN.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.