Statistik E-Niaga Rama-Rama: 5 Babagan Sing Perlu Dikenal dening Merk

Infographic Ecommerce Dina Rama

Wis meh dina bapak! Aku kelangan Pops sawetara taun kepungkur, mula luangake wektu kanggo ngrangkul Bapakmu lan tuku hadiah ... sanajan mung sawetara dhuwit. Dheweke bakal seneng sanajan dheweke ora nuduhake. Wektu taun iki aku ing Lowes ndeleng alat sing apik lan aku mikir mung sadetik ... "Aku bakal njupuk salah sawijining kanggo Bapak" banjur aku kelingan dheweke ora ana maneh. 🙁

Nalika nerangake nganalisa kapercayan lan kabiasaan tuku macem-macem klompok konsumen, para pemasar cenderung ora nggatekake bapak. Akeh sing nganggep manawa pria sing bapak duwe kabiasaan sing padha karo sing dudu bapak, utawa nggunakake stereotipe bapak sing ketinggalan jaman nalika nggawe olahpesen. Nanging, bapak-bapak saiki wis yakin babagan perane, tindak tanduk sing beda-beda, lan pinter ing digital.

Kunci ing temuan iki yaiku pengaruh bapak ing prilaku tuku lan afinitas merek:

  • 44% bapak ganti merek panganan / minuman / toko
  • 42% bapak ganti produk pembersih rumah tangga
  • 36% bapak ganti produk perawatan pribadi
  • 27% bapak ganti produk finansial

Kanggo ngurmati Dina Bapak, MDG Advertising nggawe infographic anyar sing nuduhake prilaku lan statistik sing kudu dipikirake nalika nggawe produk lan layanan sing ditujukan kanggo bapak.

  1. Bapak-bapak Ora Seneng Kepiye Nggambarake
  2. Bapak Waca Bapak minangka Penting lan Ganjaran
  3. Akeh bapak sing ora mikir yen cukup wektu kanggo dadi bapak
  4. Bapak nggawe Penting — lan Beda — Keputusan Tuku
  5. Digital lan Ponsel Penting Kanggo Bapak Sing Bocah enom

Mangkene infographic MDG Advertising, 5 Hal sing Perlu Dikenal Merek Babagan Pemasaran karo Bapak:

Infographic Day Bapak

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.