Cepet: Napa Kinerja Kunci kanggo Marketer Cerdas

kacepetan

Supaya sukses ing lingkungan sing fokus lan pangguna pungkasan sing cepet saiki, para pemasar butuh solusi sing cepet, aman, fleksibel sing bisa ngirim konten kanthi nyata. Platform kanthi cepet nyepetake situs web lan aplikasi seluler kanthi nyurung konten sing luwih cedhak karo pangguna, nyedhiyakake pengalaman sing luwih apik lan aman ing saindenging jagad. Kunci pemasaran cerdas yaiku prioritas kinerja kanggo nambah konversi.

Ringkesan Solusi Cepet

Cepet yaiku a jaringan pangiriman isi (CDN) sing menehi bisnis kontrol lengkap babagan cara nyedhiyakake konten, akses sadurunge menyang kinerja real-time Analytics lan kemampuan kanggo cache konten sing ora bisa diramal (kaya skor olahraga utawa rega saham) ing sisih ndhuwur.

Pelanggan kanthi cepet nggawe konten digital kayata video sing bisa streaming, kaca produk, artikel, lsp. Kasedhiya liwat situs web lan antarmuka program aplikasi (API) sing bisa diakses Internet (host). Pelanggan bisa nggawe konten (konten sing digawe pelanggan) kayata kaca produk utawa video anyar, kaya pangguna pungkasan (kaya komentar sing digawe pangguna). CDN Fastly banjur nggawe transmisi konten luwih efisien kanthi nyimpen salinan sementara ing lokasi menengah sing paling cedhak karo pangguna pungkasan. Proses nyimpen salinan kasebut dikenal minangka "cache", mbusak konten sing wis ketinggalan jaman diarani "purging", lan lokasi server sing disimpen diarani "PoPs."

Cepet CDN

Cepet nyelehake klompok server cache ing lokasi geografis utama, sing masing-masing diarani point of kehadiran (PoP). Saben POP ngemot klompok server cache Cepet. Nalika pangguna pungkasan njaluk obyek konten pelanggan, Cepet dikirim saka endi wae lokasi cache sing paling cedhak karo saben pangguna pungkasan.

Cepet Lokasi CDN

Cepet nguatake puluhan ewu situs web kanggo perusahaan kanthi ukuran wiwit saka bisnis cilik lan menengah nganti departemen perusahaan gedhe, ing macem-macem industri (kalebu penerbitan digital, e-commerce, video & audio online, SaaS, lan lelungan & hospitality) . Pelanggan saiki kalebu Twitter, Hearst, Stripe, GitHub, BuzzFeed, KAYAK, Dollar Shave Club lan About.com.

Napa para pemasar kudu peduli karo CDN

Tim pangembangan dipercaya nggawe barang-barang sing ukurane lan pungkasan, dene pemasaran pengin perkara gedhe sabanjure - lan dibutuhake wingi. Kacepetan lan kinerja penting kanggo pengalaman pangguna pungkasan; mula tim pangembangan kudu nggunakake jaringan pangiriman konten (CDN). Ana rong sebab utama kenapa para pemasar lan IT kudu peduli karo CDN:

  1. CDN mbantu nambah konversi pelanggan

Panliten nuduhake manawa wektu mbukak alon-alon minangka alasan nomer siji sing luwih saka 70% pembeli online ninggalake kranjang. Miturut sawijining panaliten, "rong pertiga pembeli UK lan luwih saka setengah saka wong-wong ing AS ujar manawa situs kasebut lambat minangka alasan utama dheweke bakal tuku". CDN bisa ngoptimalake wektu mbukak kaca lan nyuda latensi kanggo situs web sampeyan, sing bakal menehi konversi konversi timah sing luwih gedhe. Wektu mbukak sing luwih apik bisa uga tegese beda antarane pengalaman pangguna sing ora apik lan apik nalika ana sambungan seluler sing alon.

Cepet ngrancang CDN kanggo menehi kontrol marang tim pangembangan babagan cara nyedhiyakake konten, saengga bisa dipercaya manawa para pembeli online bisa ndeleng - lan, sing luwih penting, produk tuku kanthi sukses. Cepet CDN cache konten ing server pinggiran, tegese nalika pangguna ngeklik situs sampeyan, panjaluk kasebut mung kudu lelungan nganti server sing paling cedhak karo geografis, ora kabeh bali menyang server asal (sing bisa uga cukup adoh saka dununge pangguna). A survey anyar nemokake yen 33% konsumen cenderung ora tuku saka perusahaan online yen ngalami kinerja situs sing kurang apik lan 46% bakal mbukak situs web pesaing. Kanggo mesthekake pengalaman positif lan nambah kesempatan supaya pelanggan bali menyang situs web sampeyan mbesuk, konten kudu dikirim menyang pangguna kanthi cepet.

  1. Data saka CDN pancen bisa ngandhani strategi pemasaran sampeyan

Eceran Omnichannel dadi status saiki; pembeli riset barang online lan seluler sadurunge menyang toko fisik kanggo blanja. Miturut Adweek, 81% pembeli riset online sadurunge tuku, nanging 54% pembeli online pengin ndeleng produk kasebut sadurunge tuku. Amarga tren iki, para pemasar kudu nemtokake sukses ing upaya pemasaran online (email, promo, iklan, lan media sosial) kanthi gandhengane karo penjualan ing toko.

CDN bisa mbantu ngandhani strategi pemasaran online, menehi visibilitas menyang tim babagan cara pemasaran online ndhukung penjualan ing toko, lan nggawe kampanye pemasaran jarak cedhak. Kanthi Deteksi GeoIP / Geografi Fastly, para pemasar bisa mbandhingake tampilan kaca kanggo item tartamtu lan nuduhake korélasi antarane riset online lan tuku ing toko. Contone, pemasar digital bisa nggunakake teknologi Cepet kanggo geo-pager sajrone sawetara mil ing saubengé toko, lan ndeleng tampilan kaca Analytics kanggo item tartamtu. Penjualan ing toko bisa dibandhingake lan dibandhingake karo tampilan kaca online kanggo nemtokake manawa ana hubungan antara pembeli sing ndeleng online banjur tuku ing toko, lan para pemasar bisa nyetel upaya promosi.

Aplikasi beaconing digunakake kanggo nglumpukake data babagan prilaku konsumen lan target pelanggan adhedhasar preferensi, jarak, lan liya-liyane kanggo nambah keterlibatan - elemen penting saka strategi pemasaran modern. Nggunakake CDN kanthi cache pinggiran kanggo mungkasi beacon pelacakan sing luwih cedhak karo konsumen bisa nyepetake panggunaan aplikasi lan nyederhanakake koleksi data pemasaran penting.

Alat ngawasi kinerja uga mbantu

Yen sampeyan minangka jinis pemasar sing terus-terusan nglakokake kampanye lan tes A / B, sampeyan kudu terus ngawasi babagan kerja sampeyan ing kinerja situs web sampeyan.

Alat ngawasi kinerja web bisa ngidini para pemasar bisa ngawasi kabeh elemen ing situs web lan aplikasi seluler. Piranti kasebut ngidini sampeyan nyoba lan entuk bathi Analytics kanggo saben aspek infrastruktur situs, kalebu data kayata wektu sambung, tanggepan DNS, rute tilak, lsp. Kanthi ngawasi sintetik, situs bisa dites saka lingkungan "lab bersih", sing migunani banget nalika nyoba nemtokake cara anyar fitur sing ditambahake menyang kaca (kayata iklan utawa piksel pelacakan) bakal mengaruhi kinerja kabeh situs, lan saengga bisa nemtokake manawa ROI positif bakal nyedhiyakake. CDN modern bisa nyepetake lan nglancarake tes A / B, saengga para pemasar bisa ndeleng asil kanthi nyata kanthi tetep kinerja situs sing optimal.

Pemasar uga asring nambah elemen "pihak katelu" menyang situs web utawa aplikasi seluler - kayata plugin media sosial, plugin video, tag pelacak, lan pariwara. Nanging jinis konten pihak katelu iki asring nyuda kinerja situs. Iki minangka conto liyane sing apik kenapa pemantauan kinerja penting - supaya plugin lan add-on sing digunakake ing situs web ora nyebabake supaya mbukak alon-alon utawa crash.

Sinau kasus jaringan pangiriman konten - Stripe

Stripe minangka platform pambayaran sing ngolah miliaran dolar saben taun kanggo atusan ewu perusahaan, wiwit wiwitan sing diwiwiti karo perusahaan Fortune 500. Amarga nampa dhuwit minangka getih saka bisnis apa wae, Stripe butuh cara efektif kanggo nyedhiyakake aset statis kanthi cepet lan njaga keamanan pangguna. Nalika milih CDN, Stripe golek mitra sing bisa nulungi bisa dipercaya kanthi linuwih uga ngoptimalake kinerja. Stripe dadi Fastly, sing gampang banget dikonfigurasi lan kasedhiya dhukungan pelanggan sing luar biasa.

Kemampuan cepet kanggo nyepetake konten dinamis lan cache aset statis mbantu nyuda wektu mbukak kanggo Stripe Checkout (formulir pambayaran sing bisa dipasang kanggo desktop, tablet lan piranti seluler) luwih saka 80%. Iki tegese entuk bathi penting kanggo pangguna Stripe: kanggo pelanggan pungkasan ing sambungan seluler, bedane pengalaman tuku sing ora apik lan sing apik. Bisnis nggunakake Stripe kanthi macem-macem cara, nanging kepuasan babagan Stripe luwih dhuwur - lan pengalaman sing diwenehake kanggo para pelanggan luwih unggul - nalika kinerja luwih apik.

Ndeleng Studi Kasus