Blog Tuwuh Paling Cepet ing Planet?

Depositphotos 11650048 s

Luwih saka setaun kepungkur (2005) aku mutusake aku kudu nemtokake sawetara target teknologi kanggo aku. Diilhami dening wong kaya Seth Godin, Malcolm Gladwell, Robert Scoble lan Shel Israel, aku seneng blog, jejaring sosial, optimisasi mesin telusuran, lan Analytics uga kabeh teknologi dhasar sing nyebabake. Iki dudu ilmu roket, nanging wis dadi periode sing luar biasa ing uripku. Aku wis ngerti apa karepku, lan aku wis nambah kapercayan karo kabisane.

Wiwit saiki, aku wis ngatasi sawetara blogger sing ndhidhik. Iki mesthine dadi pujian utama kanggo wong-wong kasebut (muga-muga bisa ditindakake!). Kanthi 55,000,000 blog sing dilacak liwat Technorati, saiki saya cepet lan nganti pangkat 35,000 utawa luwih. Wutah sing hebat lan kudu narik kawigaten industri. Aku isih ora ana ing Top 100, uga durung entuk penghargaan Blogging… nanging kerja keras lan pengetahuan babagan subyekku wis sukses. Iki sanajan akeh serangan marang aku:

  • Aku ora sugih
  • Aku ora misuwur
  • Aku ora duwe informasi 'njero' ing industri iki
  • Aku ora duwe sambungan industri
  • Aku ora manggon ing Silicon Valley (aku manggon ing Indiana!)
  • Aku durung nulis buku (durung!)
  • Aku nyambut gawe kanthi nyambut gawe kanthi tetep kerja uga kerja sisih

Sawetara kaluwihan sing aku duweni:

  • Aku duwe hosting dhewe, mula nggawe situsku lan tetep dadi kue.
  • Aku bisa program. WordPress minangka platform blogging sing fenomenal, nanging aku kudu 'ngapiki' tema lan klienku supaya bisa ngoptimalake kanggo migunani lan ngoptimalake mesin telusuran.

Yen dipikirake, aku mikir statistik ing ngisor iki cukup nyengsemake lan nuduhake kerja keras sing wis daklakoni. Iki dhaptar Top 100 blog utawa blogger sing cukup kondhang lan tuwuh 3 wulan (Alexa.com). Pancen, aku isih butuh dalan luwih dhisik sadurunge kudu ngetik level paling dhuwur ing blogosfer - nanging iki isih menehi bukti manawa konten lan saran blogku migunani lan fokus.

situs
Urutan
tekan
Pengaruh lan Otomatisasi
+ 354,691
+ 474%
John Chow Dot Com
+ 34,123
+ 882%
Nggawe Pangguna Passionate
+ 4,637
+ 32%
Problogger.net
+ 549
+ 22%
Seth Godin
+ 465
+ 13%
Engadget
+ 84
+ 12%
Huffington
+ 13
+ 4%
Blog Maverick
-63
+ 8%
Michelle Malkin
-1,459
-15%
Scobleizer
-7,469
-48%
Pacelathon Wuda
-17,428
-14%

Kepiye carane aku bisa nggayuh kemajuan iki? Sampeyan kudu cukup maca sawetara ing kene, nanging aku ora nahan rahasia. Kabeh ana ing blog iki ... eksperimen, asil, kabeh! Mbok menawa warta pungkasan sing paling nyenengake yaiku nuduhake ilmu iki karo sawetara blogger anyar. Saiki aku takon karo sawetara wong lan ngrewangi. Aku ngarep-arep dina stats ngliwati tambang (muga-muga sawise aku dadi Top 100!).

Matur nuwun kanggo maca! Matur suwun komentar! Thanks kanggo bali! Yen ana sawetara topik sing pengin dakbahas, mangga bebas. Aku ora nate kehabisan informasi kanggo blog - nanging aku seneng banget kesempatan kanggo nggoleki topik sing sampeyan pilih.

Aku ngerti dudu blog sing paling cepet ing planet iki… nanging kerja kerasku is mbayari. Terus bali, aku bakal terus nuduhake karo sampeyan!

5 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Matur suwun, Scott! Lan sugeng uga sampeyan! Siji bab sing dakkarepake kanggo balapan iki yaiku sapa wae sing bisa menang lan luwih akeh ruang kanggo 'pemenang'!

  3. 3

    Pakaryan gedhe Doug. Aku wis langganan blog sampeyan sawetara wulan kepungkur, lan nganti saiki aku seneng banget karo sing dakdeleng. Minangka blogger sing lagi wae diwiwiti (lan serangan sing padha karo aku), aku ngerti yen angel banget kanggo maca para pamiarsa anyar nalika sampeyan lagi miwiti. Terusake gaweyan sing apik!

  4. 4

    Doug,
    Matur nuwun kanggo dadi tulang tonggong lan kanca teknisku. Muga-muga aku bisa nindakake (kanggo) sampeyan apa sing sampeyan lakoni kanggo "mentor" - Lulus sampeyan !! Haha !! Aku durung suwe anggone duwe rata-rata 3 wulan, nanging katon kaya tren kanthi apik… matur nuwun.

    Peringkat Lalu Lintas kanggo patcoyle.net:
    Dina iki 1 wk. Rata-rata 3 mos. Rata-rata 3 mos. Owahi
    N / A * 386,650 850,770 -

    Amarga dudu komentar pisanan, aku ora ngirim ing kene mung kanggo njaluk bali menyang blog.

  5. 5

    Brandon,

    Yaiku tembung sing apik. Aku seneng tenan. Aku ora mesthi seneng ngembangake tuwuhing blogku - nanging kadang yen sampeyan ora duwe jeneng utawa kondhang, sampeyan kudu menehi komentar marang wong liya yen sampeyan isih kudu diwenehi perhatian.

    Nalika pungkasan ngirim babagan pertumbuhan blog lan sukses ing blog, iki bisa nambah luwih akeh. (http://www.dknewmedia.com/2006/09/03/my-blog-is-better-than-9986-of-all-other-blogs/)

    Aku kepengin weruh apa sing dikandhakake babagan kita minangka sing maca? Aku langganan blog Johnathon Chow saiki sawise maca babagan sukses ing blog kasebut. Mesthi wae, aku uga wis sinau akeh saka dheweke! Statistike uga ora katon.

    Thanks, Maneh! Lan yen sampeyan butuh pitulung - aja ragu-ragu takon!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.