Platform E-commerce Paling Cepet kanggo Desktop lan Mobile

platform e-commerce paling cepet

kacepetan is dhuwit Iku gampang banget nalika nerangake e-commerce. Ora mung konsumen sing ninggali situs sampeyan nalika kinerja apik ing desktop utawa seluler. Peringkat mesin telusuran pengaruh kacepetan situs lan kaca uga. Mesin telusuran ora pengin pangguna frustasi nalika ngunjungi situs sing alon, mula ora ana gunane kanggo peringkat kanthi apik.

Yen platform e-commerce sampeyan mbukak alon-alon utawa duwe pengalaman pangguna seluler sing kurang apik, sampeyan bisa uga bakal ninggalake akeh dhuwit ing meja. Kranjang blanja sing ditinggalake regane situs e-commerce $ 4 triliun saben taun, lan salah sawijining penyebab paling umum ditinggalake keranjang belanja yaiku nyepetake nyepetake.

Kasunyatane, 87% pangguna nglirwakake proses pamriksa njupuk 7 detik utawa luwih lan tarif nilar mundhak 30% saben 2 detik sajrone proses checkout.

Perdagangan seluler saiki tambah 300% luwih cepet tinimbang industri. Dadi penting yen sampeyan milih platform e-commerce adhedhasar sepira kerepe mbukak ing piranti seluler. 66% wektu blanja wis rampung liwat #mobile lan 82% pangguna nggunakake ponsel nalika njupuk keputusan tuku

Perlu dielingi manawa ora mesthi ana ing platform kasebut. Jaringan kompresi, cache, lan pangiriman konten uga bisa nyebabake kacepetan situs lan kaca sampeyan - ora kalebu desain tema utawa template sampeyan. Tema sing dirancang kanthi kurang apik ing platform sing luar biasa isih bakal nyebabake masalah. Lan ngoptimalake kacepetan lan perangkat keras sing apik ing platform sing luwih alon bisa ngungguli pesaing sampeyan.

Selfstartr wis ngluncurake asil perbandingan situs web e-commerce kanggo nuduhake kinerja rata-rata saben, diarani Apa Platform E-Niaga Sampeyan Ninggalake Dhuwit ing Meja? Dadi platform apa sing dadi ndhuwur? Sampeyan bisa menyang artikel lan download analisis lengkap. Aku ngira dheweke wis rampung nyambut gawe.

Kacepetan lan Kinerja Platform E-niaga Utama

  1. Kacepetan Ngunggah E-commerce - 3D Cart, Big Cartel, Shopify, SquareSpace Ecommerce, lan BigCommerce.
  2. Skor Kecepatan Kaca Ponsel Google - Kaca ing 1 & 1, Big Cartel, CoreCommerce, UltraCart lan Shopify.
  3. Tes Google Mobile Friendly - E-niaga SquareSpace, BigCommerce, CoreCommerce, Shopify lan Woo Commerce.
  4. Pengalaman Pangguna Seluler Google - Ecommerce SquareSpace, BigCommerce, Woo Commerce, Shopify, lan ePages ing 1 & 1.

Platform E-commerce Paling Cepet ing Desktop lan Mobile

Kinerja-Infographic Platform E-commerce

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.