Media Massa menyang Jaringan Sosial Massa = Gagal

arah rame sosial

Sawetara wong percaya yen jagad iki rata amarga Internet. Aku ora setuju.

Jagad iki bisa dadi rata saka sudut pandang data lan utilitas… nanging kasunyatane jarak geografis ing antarane masarakat isih dadi tantangan sing luar biasa. Aku kerja full-time karo tim ing India lan bisa ngandhani, sanajan klompok kasebut duwe bakat banget, komunikasi lan nyetel syarat lan prioritas sing wis ditemtokake luwih penting amarga kesenjangan lokasi. Aku lan tim saya kerja keras kanggo komunikasi liwat siji liyane.

Aku ora kepengin bisa kerja bareng karo wong liya tinimbang tim sing saiki dakiliki, nanging konferensi konferensi mandheg, konflik preinan, zona wektu, basa ... kabeh iki ngasilake tantangan sing bisa ngilangi produktivitas sing bakal ditindakake yen ana ing kamar sabanjure. Jagad iki ora warata.

Bengi iki aku entuk undhangan kanggo beta Perusahaan Cepet, ing majalah kasebut ngluncurake jaringan sosial sing jembar lan kuat ing para peminat majalah kasebut. Aku bakal mbantu beta nyoba aplikasi kasebut seminggu utawa luwih - nanging aku yakin masa depan jaringan mung surem.

Perusahaan Cepet Beta

Minangka bisa melu Fast Company, kasunyatane aku isih urip lan makarya ing Indianapolis, Indiana. Heck, aku duwe pembaca blog sing bisa digunakake ing sisih kulon kutha sing wis ora bisa dihubungi lan digarap suwene nem wulan kepungkur. Lokasi, lokasi, lokasi… kabeh.

Dadi - umpamane aku nolak gaweyan ing jaringan ing Indiana sing luwih cilik lan kerja kanggo nggawe jaringan lan koneksi profesional ing Fast Company. Apa aku bakal entuk bathi? Kayane dakkira. Aku ora bisa zigzag ing saindenging negara, lan uga ora pengin kelangan wektu sing larang regane.

Shel Dina kepungkur aku dadi siji-sijine wong twitteran ing Indiana. Aku ora mesthi, nanging aku ngerti manawa lokasi geografisku mung mbatesi pengaruhe blog uga pengaruhe ing industri.

Sadurunge sampeyan kepengin weruh, aku bakal menehi ngerti manawa aku ora duwe rencana pindhah pirang-pirang taun. Anakku minangka siswa sing sukses banget ing IUPUI lan anakku umur 13 taun lan bakal mateni aku yen aku pindhah saka kanca, paduan suara, klub buku tahunan, lsp. Ing Greenwood, Indiana. Yen wis ora ana ing omah lan dhewe, aku bakal mikir kanthi serius.

Sawetara wong urip lan makarya kanthi global. Mbok malah, luwih sithik saka kita sing pengin. Jagad, kaya sing kita tingali, lokal lan kita bakal terus makarya lan urip kanthi lokal. Kita nggawe kekancan kanthi lokal, jaringan bisnis kanthi lokal, lan entuk bayaran kanthi lokal. Pramila jaringan sosial sing madhep kaya Fast Company mesthi bakal gagal - dheweke ora nggatekake geografi minangka faktor utama ing jaringan.

Uga, Perusahaan Cepet ora bakal ngakoni kepiye bisnis ditindakake kanthi lokal. Hoosiers duwe tata cara bisnis sing beda banget. Kita asring kekancan karo pesaing lan nuduhake sumber daya manungsa lan bakat saka saindenging wilayah. Indiana sing luwih cilik diwiwiti pirang-pirang minggu kepungkur lan lalu lintas wis akeh wong ing pirang-pirang perusahaan media 'massa' sing wis mapan.

Ndeleng sampeyan Indiana sing luwih cilik! Nuwun sewu Company Fast!

10 Komentar

  1. 1

    Aku mung nggawe angin artikel lan iki sing dakwaca.

    Blah blah blah

    perusahaan cepet

    blah blah blah

    jaringan sosial

    blah blah blah

    pinasthi gagal.

    Iki dudu cara menghina sampeyan, nanging luwih saka kesepakatan lengkap karo sampeyan.

    Jaringan Sosial Liyane? Groan… Puh-sewa. Apa kita wis cukup? Aku wis bosen Facebook, Ruangku katon kaya gurun html 1996.

    Internet madhep kakehan jejaring sosial. Wenehi istirahat, ngelingake babagan produk anyar kanggo Industri Real Estate ing endi agen bisa nggawe jaringan sosial dhewe kanggo klien lan calon klien bisa saling komunikasi lan adhep-adhepan agen kasebut mesthi katon.

    Tanggepanku yaiku "apa gunane?" pelanggan ora teka ing jaringan sosial Sampeyan. Yen sampeyan pengin sukses karo pemasaran jaringan sosial, sampeyan kudu nyambung / melu karo dheweke ing jaringan sosial sing dipilih.

    Loren

    • 2

      Kita setuju tenan, Loren. Kirimanku mung minangka peringatan kanggo kabeh perusahaan sing mikir kudu mlumpat ing jejaring jejaring Jaringan Sosial kanggo ngirit situs web. Sawetara minggu saiki dheweke bakal metu akeh ton dhuwit pangembangan lan ngerutu kepingin ngerti kenapa ora bisa.

      Pancen dudu teknologi utawa situs sing disenengi masarakat, nanging jaringan sing penting - sapa, ing endi… lan umume Napa ?!

  2. 3

    Ya, aku uga setuju.

    Penyebaran jaringan sosial saya cedhak karo ambang ad nauseum.

    Siji perkara sing bakal dakkandhakake yaiku aku kerja ing India suwene 3 taun (dudu karo wong-wong ing India, nanging ing Rajasthan), lan akeh masalah sing sampeyan sebutake amarga masalah struktur infra serius. Yaiku listrik sing metu kanthi acak paling ora kaping pirang-pirang dina!

    Uga, aku ora ngerti yen sampeyan saka Indy. Aku uga. Turu ing dalan Rockville, lan ngomong babagan IUPUI - Ing kana aku uga sekolah!

    Oalah, kirim apik. Aku ngira manawa akeh wong ing blogosfat yaiku apa wae sing wis entek ing jejaring hyper-sosial kasebut.

    Jon

  3. 5

    Heh Iki kayane xenophobia khusus Hoosier ... 😉

    Nanging kanthi serius… kirim apik. Aku nggarap proyek gedhe kanthi adoh lan nemokake tantangan kaya sing sampeyan jelasake sanajan klien ana ing AS sing apik (nanging ora ana siji-sijine ing Indiana. 🙂 Aku nulis email sing dawa banget kanggo nerangake konsep sing butuh wektu sing akeh banget. Nanging mesthine aku malah ora bisa ngrampungake proyek kasebut 10 taun kepungkur ...

    OTOH, aku nemokake sing migunani banget. Kepeksa mbenerake samubarang ing email menehi sejarah gedhe babagan keputusan proyek lan uga menehi konten sing mengko bisa daklakoni sawise ngrampungake proyek iki lan (bisa muga-muga) miwiti blog maneh.

    Aku ngerti manawa aku uga bakal bisa nyedhaki proyek sing padha lan bisa nggunakake maneh apa sing tak tulis kanggo mbenerake pituduh sing wis daklakoni.

    Bagéyan iki yaiku klien saya gelem ngarahake arahan lan ngidini aku nerangake lan setuju karo dheweke tinimbang nyoba nglawan rekomendasi. Aku begja ngono, ora kaya sampeyan kadhangkala.

    JMTCW ngono wae. 🙂

    • 6

      Uga, sampeyan ujar manawa masa depan jejaring sosial surem, nanging sampeyan luwih cilik Indiana. Apa sampeyan pancene ora nyoba ujar manawa jaringan sosial sing luwih anyar butuh ikatan umum sing kuat lan ing babagan sampeyan yaiku geografi lan budaya sing dituduhake?

      Bapakku wis dadi bagean saka jaringan sosial online udakara 15 taun kepungkur. Diarani milis kanggo wong sing (umume biasane duwe) nggawe lan model motor sing saiki diprodhuksi ing AS suwene 3 taun lan durung diproduksi wiwit taun 1991. Jaringan sosiale luwih kuwat tinimbang web- jaringan sosial adhedhasar sing durung dakdeleng (kalebu Facebook), lan kabeh diatur kanthi ngatur lan ngatur email. Kuwasa banget dheweke nganakake rally tahunan lan sawetara papan uga 2 papan ing saindenging Amerika Serikat sajrone 4 taun kepungkur. Dadi jaringan sosial ora * kudu lokal dadi kuwat, dheweke mung butuh ikatan sing kuwat (sanajan lokal minangka salah sawijining ikatan sing luwih kuwat.)

      Mangkene, ayo nganggep manawa sampeyan pengin nyoba nggawe komunitas jaringan sosial online kanggo klien penerbit lan ayo ujar manawa klien duwe minat bareng (bisa uga motor.) Kepiye sampeyan nindakake nalika menehi komentar yen jaringan sosial surem?

      • 7

        Hi Mike,

        Kayane maksudku durung jelas. Maksudku yaiku jaringan sosial "MASS" bakal gagal - nanging jaringan sosial "MICRO" - sing duwe target utawa target target sing khusus bakal terus berkembang. Conto minat motor sing dituduhake iku sampurna - Aku bisa ndeleng jaringan sosial sing ditargetake supaya sukses.

        Ing kasus iki, conto kula yaiku FastCompany mbangun jaringan sosial massal kanggo sing maca. Subyek sing jembar banget tanpa kesempatan kanggo konsentrasi miturut klompok, topik, masalah, utawa uga geografi.

        Media massa iki nganggep 'Jaringan Sosial' minangka buzz sabanjure lan kabeh kudu ngluncurake. Dheweke mesthi bakal gagal!

        Ing kene ing Indianapolis, ana IndyMoms lan IndyPaws… rong jaringan sosial sing konsentrasi sacara geografis lan topik ... lan kalorone apik banget.

        Doug

  4. 8

    Aku mikir salah sawijining conto media massa paling apik sing ora ana intine yaiku internet http://www.honeyshed.com. Diterangake minangka blanja ing omah ketemu MTV. Aku ngomong booo.

    Mentalitas media massa mung ora bisa dipotong ing internet, gampang banget dipateni lan dirampungake. Aku malah takon babagan kemampuan situs sosial khusus amarga API mbukak facebook lan basis pangguna sing gedhe nggawe lapangan sing mateng kanggo pangembang sing bisa nggunakake.

  5. 9

    Pos sing nyenengake. Aku sejatine bisa ngucapake, yen wis suwe dakwartakake khutbah sing padha.

    Tantangan utamane yaiku cara hubungane wong lan sanajan kasunyatane manawa manungsa padha greget, dheweke isih butuh prekara sing umum lan bisa uga geografis utawa agama, etnis, materi pelajaran, pendhidhikan utawa liya-liyane. Jaringan gedhe kayata MySpace lan Facebook ora kondusif kanggo kesamaan iki lan mulane ditrapake menyang posisi sekunder lan jaringan anyar kudu maju kanggo ngrampungake tantangan dhasar.

    Tantangan sekunder yaiku informasi sing ana ing njaba akeh banget lan sithik kualitase amarga ora ana subyek 'editor' utawa 'ahli' sing nyusun konten kasebut. Iki mung bakal kelakon nalika jaringan dadi luwih sithik lan luwih fokus, mula informasi kasebut luwih fokus lan muga-muga luwih saring amarga mesthine mung wong sing duwe ilmu sing relevan menehi kontribusi.

    Thanks kanggo posting.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.