Media Massa menyang Jaringan Sosial Massa = Gagal

arah rame sosial

Sawetara wong percaya yen jagad iki rata amarga Internet. Aku ora setuju.

Jagad iki bisa dadi rata saka sudut pandang data lan utilitas… nanging kasunyatane jarak geografis ing antarane masarakat isih dadi tantangan sing luar biasa. Aku kerja full-time karo tim ing India lan bisa ngandhani, sanajan klompok kasebut duwe bakat banget, komunikasi lan nyetel syarat lan prioritas sing wis ditemtokake luwih penting amarga kesenjangan lokasi. Aku lan tim saya kerja keras kanggo komunikasi liwat siji liyane.

Aku ora pengin kerja bareng wong liya tinimbang tim sing saiki daktampa, nanging konferensi ngundang, konflik liburan, zona wektu, basa ... kabeh iki ngasilake tantangan sing bisa ngilangi produktivitas sing bakal kita alami yen ana ing kamar sabanjure. Jagad iki ora warata.

Bengi iki aku entuk undhangan kanggo beta Perusahaan Cepet, ing majalah kasebut ngluncurake jaringan sosial sing jembar lan kuat ing para peminat majalah kasebut. Aku bakal mbantu beta nyoba aplikasi kasebut seminggu utawa luwih - nanging aku yakin masa depan jaringan mung surem.

Perusahaan Cepet Beta

Minangka bisa melu ing Fast Company, kasunyatane aku isih urip lan makarya ing Indianapolis, Indiana. Heck, aku duwe pembaca blog sing bisa digunakake ing sisih kulon kutha sing wis ora bisa dihubungi lan digarap sajrone nem wulan kepungkur. Lokasi, lokasi, lokasi… kabeh.

Dadi - umpamane aku nolak gaweyan ing jaringan ing Indiana sing luwih cilik lan kerja kanggo nggawe jaringan lan sambungan profesional ing Fast Company. Apa aku bakal entuk bathi? Kayane dakkira. Aku ora bisa zigzag ing saindenging negara, lan uga ora pengin kelangan wektu sing larang regane.

Shel Dina kepungkur aku dadi siji-sijine wong twitteran ing Indiana. Mesthi aku ora, nanging aku ngerti manawa lokasi geografisku mung mbatesi pengaruhe blog uga pengaruhe ing industri.

Sadurunge sampeyan kepengin weruh, aku bakal menehi ngerti manawa aku ora duwe rencana pindhah pirang-pirang taun. Anakku minangka siswa sing sukses banget ing IUPUI lan anakku umur 13 taun lan bakal mateni aku yen aku pindhah saka kanca, paduan suara, klub buku tahunan, lsp. Ing Greenwood, Indiana. Yen wis ora ana ing omah lan dhewe, aku bakal mikir kanthi serius.

Sawetara wong urip lan makarya kanthi global. Mungkin uga luwih sithik saka kita sing pengin. Jagad, kaya sing kita tingali, lokal lan kita bakal terus makarya lan urip kanthi lokal. Kita nggawe kekancan kanthi lokal, jaringan bisnis kanthi lokal, lan entuk bayaran kanthi lokal. Pramila jaringan sosial sing madhep kaya Fast Company mesthi bakal gagal - dheweke ora nggatekake geografi minangka faktor kunci ing jaringan.

Uga, Perusahaan Cepet ora bakal ngakoni kepiye bisnis ditindakake kanthi lokal. Hoosier duwe tata cara bisnis sing beda banget. Kita asring kekancan karo pesaing lan nuduhake sumber daya manungsa lan bakat saka saindenging wilayah. Indiana sing luwih cilik diwiwiti pirang-pirang minggu kepungkur lan lalu lintas wis akeh wong ing pirang-pirang perusahaan media 'massa' sing wis mapan.

Ndeleng sampeyan Indiana sing luwih cilik! Nuwun sewu Company Fast!