Faktor Top Kanggo Keterlibatan Notifikasi Push Aplikasi Ponsel sing Efektif

Faktor Pemberitahuan Push Aplikasi Seluler

Wis kliwat nalika nggawe konten sing cukup wis cukup. Tim editorial saiki kudu mikir babagan efisiensi distribusi, lan keterlibatan pamirsa dadi berita utama.

Kepiye aplikasi media nggawe (lan tetep) pangguna tetep aktif? Kepiye carane Panjenengan metrik dibandhingake karo rata-rata industri? Pushwoosh wis nganalisa kampanye kabar push saka 104 warta aktif lan siyap menehi wangsulan.

Apa Aplikasi Media Paling Apik?

Saka apa sing wis ditemokake ing Pushwoosh, metrik notifikasi push akeh nyumbang kanggo sukses aplikasi media ing keterlibatan pangguna. Kita anyar riset benchmark kabar push wis dicethakaké:

  • Rata-rata tingkat klik-tayang (CTR) kanggo aplikasi media yaiku 4.43% ing iOS lan 5.08% ing Android
  • Rata-rata tarif milih yaiku 43.89% ing iOS lan 70.91% ing Android
  • Rata-rata frekuensi pesen push yaiku 3 meksa saben dina.

Kita uga wis ujar manawa, maksimal, aplikasi media bisa entuk:

  • 12.5X luwih dhuwur tarif klik-tayang ing iOS lan CTR sing luwih dhuwur 13.5X ing Android;
  • 1.7X luwih dhuwur tarif milih ing iOS lan 1.25X tarif milih sing luwih dhuwur ing Android.

Apike, aplikasi media kanthi metrik keterlibatan pangguna paling dhuwur duwe frekuensi notifikasi push sing padha: ngirim 3 push saben dina, kaya umume.

8 Faktor sing Pangaribawa Keterlibatan Panganggo Aplikasi Seluler 

Kepiye entuk aplikasi media utama kanggo narik kawigaten para sing maca sing kanthi efektif? Mangkene teknik lan prinsip sing wis dikonfirmasi ing panelitian Pushwoosh.

Faktor 1: Kacepetan Berita sing Dikirim ing Notifikasi Push

Sampeyan pengin dadi wong pertama sing menehi kabar - iki pancen bisa dingerteni, nanging kepiye sampeyan bisa njamin?

  • Gunakake kacepetan dhuwur kabar push teknologi kanggo menehi tandha warta 100X luwih cepet tinimbang rata-rata

Saka pengalaman kita, nalika aplikasi media nyepetake pengiriman notifikasi push, sing CTR bisa nganti 12%. Paling ora kaping pindho rata-rata rata-rata sing wis dicethakaké ana ing panelitian data.

  • Streamline ing proses editorial kanggo ngirim kabar push

Priksa manawa promosi konten liwat push cepet lan gampang sapa ing tim aplikasi media sampeyan. Pilih piranti lunak push notifikasi sing ngidini nyebar warta lan dawa sajrone sak menit - tanpa ngerti cara menehi kode. Sajrone setaun, sampeyan bisa ngirit pitung dina kerja kanthi jangkep!

Faktor 2: Prompt Opt-Custom Khusus kanggo Notifikasi Push

Mangkene trik sederhana: takon karo pamirsa topik sing dheweke pengin dikabari tinimbang takon apa pengin nampa sembarang kabar sakabehe.

Ing papan kasebut, iki bakal njamin tarif milih sing luwih dhuwur ing aplikasi sampeyan. Sabanjure, iki bakal ngidini luwih akeh segmentasi granular lan target sing tepat. Sampeyan ora prelu mikir manawa konten sing dipromosikake relevan - para pamaca mung bakal entuk konten sing ditawakake dadi sukarela! Asile, metrik keterlibatan lan retensi sampeyan bakal tuwuh.

Ing ngisor iki minangka conto conto pituduh langganan sing dituduhake ing aplikasi CNN Breaking US & World News (ing sisih kiwa) lan aplikasi USA Today (ing sisih tengen).

cepet pesen olahpesen optik aplikasi seluler 1

Ati-ati, sanajan: nalika sampeyan pengin tuwuh a segmen sing apik basis pangguna sing dipilih, sampeyan bisa uga ora pengin nggedhekake dhaptar pelanggan notifikasi push kanthi kabeh cara.

Panaliten data Pushwoosh wis nuduhake manawa tarif milih sing dhuwur ora bisa njamin keterlibatan pangguna sing dhuwur karo komunikasi sampeyan.

Optimalisasi Pesen App Mobile lan mbandhingake tingkat CTR iOS vs Android

Takeaway? Segmentasi minangka kunci, mula ayo padha nggatekake.

Faktor 3: Segmentasi Pangguna Notifikasi Pangguna

Kanggo nggedhekake keterlibatan pamirsa, aplikasi media utama target notifikasi miturut atribut pangguna (umur, negara), preferensi langganan, konsumsi konten sing kepungkur, lan prilaku nyata-wektu.

Ing pengalaman, kaya iki sawetara penerbit nambah CTR nganti 40% lan malah 50%.

Faktor 4: Personalisasi Notifikasi Push

Segmen mbantu sampeyan ngakoni kapentingan pamaca. Personalisasi, sauntara kuwi, mbantu pamirsa ngakoni aplikasi media ing antarane liyane.

Ngatur kabeh unsur kabar push aplikasi media sampeyan supaya dingerteni - saka judhul nganti swara sing menehi sinyal pangiriman pesen.

olahpesen pribadi aplikasi seluler 1

Elemen notifikasi push sing bisa dipersonalisasi

Tambah sentuhan emosional karo emoji (yen relevan) lan personalisasi tawaran langganan kanthi miwiti nganggo jeneng pangguna. Kanthi konten dinamis kaya ngono, notifikasi push sampeyan bisa nampa dorongan CTR 15-40%.

Tuladha Personalisasi Pesen Aplikasi Seluler

Tuladhane push pribadi sing bisa dikirim aplikasi media

Faktor 5: Wektu Notifikasi Push

Miturut statistik sing wis dikumpulake ing Pushwoosh, CTR paling dhuwur kedadeyan dina Selasa, antarane 6 lan 8 pm wektu lokal pangguna. Masalahe, ora mungkin aplikasi media gawe jadwal kabeh kabar kasebut kanggo wektu sing tepat iki. Kadhangkala, editorial ora bisa ngrancang tandha push sadurunge - kudu ngirim kabar yen kedadeyan.

Nanging apa sing bisa ditindakake aplikasi media yaiku kanggo ndeteksi wektu manawa pangguna paling gampang klik notifikasi lan nyoba ngirim pendapat lan maca suwe. Sawetara tips supaya sukses:

  • Coba waca zona wektu pamaca
  • Setel jam meneng wae
  • Bingkai wektu tes A / B lan format sing dikirim
  • Takon langsung menyang pamirsa - kaya aplikasi SmartNews sing nampani pangguna anyar kanthi pituduh langganan sing takon kapan dheweke luwih seneng nampa push

olahpesen kabar push aplikasi seluler pooshwoosh 1

Mangkene carane aplikasi media bisa ngatasi masalah kanthi kabar sing durung ditemtokake lan ora klasa, minimalake opt-out lan maksimalake keterlibatan pangguna.

Faktor 6: Frekuensi Notifikasi Push

Semono maneh meksa aplikasi media sing dikirim, CTR sing luwih murah entuk - lan uga kosok balene: apa sampeyan yakin pernyataan iki bener?

Panaliten data Pushwoosh ngandhakake manawa frekuensi notifikasi push lan CTR ora gumantung marang siji liyane - nanging ana korélasi sing molah malih ing antarane rong metrik kasebut.

frekuensi kabar push app seluler 1

Caranipun, iki penerbit cilik kanggo ngirim paling sithik push saben dina - ing pirang-pirang kasus, dheweke ora bisa entuk CTR sing dhuwur amarga durung paham babagan preferensi pamirsa sing cukup. Penerbit sing luwih gedhe, suwalike, asring ngirim udakara 30 kabar saben dina - nanging tetep relevan lan makarya.

Ketoke, frekuensi penting, nanging sampeyan kudu eksprimen kanggo nemtokake jumlah push saben dina sing cocog Panjenengan aplikasi media.

Faktor 7: Platform iOS vs. Android

Apa sampeyan wis ngerteni kepiye CTR biasane luwih dhuwur ing Android tinimbang iOS? Iki umume amarga beda antarane UX platform.

Ing Android, push luwih katon kanggo pangguna: tetep dipasang ing sisih ndhuwur layar, lan pangguna bisa ndeleng saben narik laci notifikasi. 

Ing push iOS mung katon ing layar kemunci - nalika piranti ora dikunci, push didhelikake ing pusat kabar. Lan kanthi fitur anyar sing matesi kabar ing iOS 15, akeh tandha sing bakal ora fokus ing pangguna.

Elinga yen nomer sing maca sampeyan bisa nggunakake notifikasi push ing iOS lan Android bakal beda-beda saka siji negara menyang negara liyane.

Ing Inggris, persentasi pangguna iOS ngungkuli panganggo Android mung ing wulan September 2020, lan saiki pamirsa platform seluler meh padha.

Nanging ing AS, Pangguna iOS luwih akeh tinimbang pamilik piranti Android kanthi stabil 17%.

Iki tegese ing nomer absolut, aplikasi media bisa uga nggunakake luwih akeh pangguna iOS ing AS tinimbang ing Inggris. Elinga iki nalika mbandhingake metrik keterlibatan sampeyan ing macem-macem negara utawa benchmarking.

Faktor 8: Akuisisi vs Tweaks Keterlibatan

Data pushushosh nuduhake manawa CTR paling dhuwur nalika aplikasi media duwe 10-50K lan banjur 100-500K pelanggan.

Kaping pisanan, keterlibatan pangguna mundhak nalika outlet berita entuk 50K pelanggan pertama. Yen aplikasi media terus fokus ing ekspansi pamirsa, CTR bakal mudhun kanthi alami.

Nanging, yen penerbit ngutamakake keterlibatan pangguna tinimbang akuisisi pangguna, dheweke bisa nggawe CTR sing dhuwur. Nalika app media nglumpukake pelanggan 100K, umume wis nindakake dhaptar tes A / B lan sinau preferensi pamirsa kanthi apik. Penerbit saiki bisa nggunakake pamisahan prilaku kanggo nambah relevansi kabar sing disebarake lan tingkat keterlibatan.

Teknik Notifikasi Push Sing Bakal Nggawe Pembaca Sampeyan Apa?

Sampeyan duwe dhaptar faktor sing ningkatake keterlibatan pangguna kanthi 104 kabar push app media. Cara apa sing bakal paling efektif kanggo sampeyan? Eksperimen lan tes A / B bakal dicritakake.

Dhasar strategi sampeyan ing prinsip pamisahan lan personalisasi. Cathet babagan jinis konten sing paling narik kawigaten para pamiarsa. Ing pungkasan dina, dhasar-dhasar jurnalisme bisa digunakake ing pemasaran aplikasi media - kabeh babagan ngirim informasi sing bermanfaat kanggo pamirsa sing bener lan tetep tetep terlibat.

Pushwoosh minangka platform otomasi pemasaran lintas-saluran sing ngidini ngirim push notifications (seluler lan browser), pesen ing-app, email, lan komunikasi sing dipicu acara multichannel. Kanthi Pushwoosh, luwih saka 80,000 bisnis ing saindenging jagad wis ningkatake keterlibatan, retensi, lan nilai seumur hidup pelanggan.

Entuk Demo Pushwoosh

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.