Gagal: Rahasia Sukses

gagal towin

Yen sampeyan entuk kesempatan, njupuk salinan Gagal: Rahasia Sukses dening kanca Robby Slaughter. Robby nggabungake pandhuan sing apik gagal kanthi sukses supaya sampeyan bisa sinau lan tuwuh saka kegagalan sampeyan. Aku ora bisa nggawe keadilan buku - ana anekdot luar biasa saka sawetara pimpinan paling gedhe ing industri.

Nanging, aku pengin nuduhake sawetara kuotasi kegagalan saka buku kanggo menehi inspirasi kanggo sampeyan:

Ilmu sing dipikolehi saka kegagalan asring dadi instruksi kanggo nggayuh kasuksesan sabanjure. Ing istilah sing paling gampang, kegagalan minangka guru utama. David Garvin

Aku ora kejawab luwih saka 9,000 tembakan ing karirku. Aku meh kalah 300 game. Kaping pitulik puluh kaping, aku dipercaya bisa menang lan ora kejawab. Aku wis gagal bola-bali sajrone uripku. Lan mulane aku sukses. Michael Jordan

Gagal negesake kebutuhan kanggo njupuk kesempatan. Klise kasebut bener: Yen sampeyan ora njupuk risiko, ora bakal entuk hadiah. Lan yen sampeyan njupuk risiko, meh kanthi definisi, sampeyan bakal gagal sawetara titik. Jeff Wuorio

Aku ora gagal kaping 10,000. Aku wis sukses nemokake 10,000 cara sing ora bakal bisa digunakake. Thomas Edison

Ora ana wong sing ora bisa bungah nalika nemoni kaluputane dhewe sing pantes diarani sarjana. Donald Foster

Gagal mung minangka kesempatan kanggo miwiti maneh, wektu iki kanthi luwih cerdas. Henry Ford

Ahli yaiku wong sing nggawe kabeh kesalahan sing bisa ditindakake ing lapangan sing sempit banget. Neils Bohr

Kita mung bisa nggayuh kemajuan teknologi sing apik liwat pirang-pirang kegagalan. Takeo Fukui

Wong sing sukses cenderung dadi wong sing ngidini gagal. Chris Brogan lan Julien Smith

Aturan # 1: sampeyan kudu sinau gagal, menang. David Sandler

Mangkene video hebat saka Honda kanthi jeneng sing padha, ngrembug babagan kegagalan Honda sajrone pirang-pirang taun.

Pesen salinan saka Gagal: Rahasia Sukses lan priksa manawa mriksa kiriman Robby sing isih ana ing bloggagal.

2 Komentar

  1. 1

    Aku yakin sejatine ora mung karo pimpinan Industri, nanging uga pimpinan umume. Pemimpin gagal.
    Contone, dheweke ilang kerjaan, miwiti biz dhewe lan gagal. Dheweke dikalahake, ing bid, kanggo speaker omah, ing senat negara. Dheweke dikalahake ing upaya nominasi kanggo Kongres, Senat lan Wakil Presiden. Dheweke menang kursi kongres dadi ora nominasi maneh! Dheweke ngalami gangguan saraf banjur ditolak dadi perwira tanah negara. Sawise maneh, dheweke dikalahake ing pemilihan Senat. Dheweke ora nyerah. Dheweke yaiku Abraham Lincoln.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.