Nuduhake Gagalku (lan Sukses?)

Tip topi kanggo Musical McGee ing ngendi aku nemokake video kegagalan. Matur nuwun kanggo inspirasi kirim iki!

Arang banget aku ketemu wong sing sukses sing durung nate ngalami kegagalan. Sajrone pirang-pirang taun, aku wis sinau ngukur kasuksesanku kanthi beda tinimbang umume. Aku sukses amarga aku duwe 2 bocah hebat sing aku bangga banget lan sing wis nuduhake potensi luwih saka prestasi ing setengah umur.

Nanging, nalika dakeling-eling uripku, aku pancen sukses amarga aku gagal - ora preduli. Aku duwe sejarah sing warna-warni lan nggawe akeh keputusan sing ora apik, nanging kurang luwih 5 taun kepungkur aku mandheg konsentrasi lan nyoba nambah apa sing dakkarepake ala ing lan wiwit ngerti apa sejatine aku hebat ing. Aku miwiti ngubengi aku karo wong-wong sing milih aku lan mbantu aku nyempurnakake katrampilanku tinimbang ngritik kekuranganku.

Nalika tangi, aku wis ditransfer saka sekolah menengah, sing pangkat ing Angkatan Laut AS, wis pegatan, miwiti sawetara perusahaan, kelangan omah lan pindhah anakku (kaping pindho). Saliyane, aku duwe gelar tingkat kehormatan ing perguruan tinggi, dihiasi lan dibuwang kanthi mulya Perang Teluk Vet, tanggung jawab kanggo ngembangake akeh bisnis sing sukses, duwe tenaga kanggo adol perusahaan kanthi internasional, lan duwe omah sing aman minangka omah tunggal bapak karo 2 anak sing jujur ​​lan sregep.

Saiki aku cukup bathi kanggo mbantu nggawe perusahaan sing saya gedhe, sing nulungi mbantu nggawe rencana bisnis asli. Aku isih ora sugih, uga ora preduli dadi wong liya. Kulawarga isih urip ing apartemen. Sembarang dhuwit sing dakklokake saben gaji diwiwiti kanggo biaya kuliah kanggo anakku utawa investasi maneh ing usaha anyar. Sajrone aku duwe kulawarga sing seneng lan atap ing ndhuwur sirah, aku dadi wong sing seneng!

Yen sampeyan takon babagan prastawa paling gedhe sing ngowahi uripku, aku duwe loro:

  1. Pegatanku. Aku minangka bapak sing penyayang, nanging ora nate ditampilake nganti ngadhepi kemungkinan kelangan anak. Pegatanku nggawe kabeh urip dadi perspektif.
  2. Pengunduran diri saka perusahaan. Sawise nggawe bathi ing perusahaan lokal sing ora ana ing grafik, aku dilebokake ing manajemen anyar sing nganggep aku ana ancaman lan aku digawa metu lawang. Aku mulih, lungguh ing kursi, banjur telpon kanca Darren Gray lan Pat Coyle.

    Pat langsung kerja aku lan aku ora nate noleh maneh. Aku uga ngowahi sikap babagan awake dhewe lan ajine dadi bisnis. Aku ora nate dadi pegawe maneh, lan terus kerja bareng lan kanggo perusahaan sing bakal nguntungake uripku nalika aku makarya kanggo memperkaya uripe.

Saran kula kanggo wong enom yaiku supaya luwih cepet ngerti apa kekuwatan sampeyan lan carane ngindhari posisi utawa kesempatan sing ora entuk manfaat, mula sampeyan bakal seneng. Kanthi rasa seneng iku bakal sukses.

7 Komentar

  1. 1

    Sampeyan lali ora nyebutake manawa sampeyan pancen hebat kanggo inspirasi wong liya. Ing mripatku, minangka kekayaan sing luar biasa, amarga ora ana sing bisa njupuk saka rampokan, ora ana desaster sing bisa nyawiji utawa pop kaya gelembung ...

    Kirim apik! Matur nuwun kanthi sanget kanggo nuduhake.

  2. 3

    Kirim apik banget,

    Aku kelingan kanthi cetha nalika wong enom dikandhani aku bisa nindakake apa wae sajroning urip sing dakpikirake. Lan nalika kabeh wong ing sekitarku positif lan nyenengake; ora ana sing bisa nulungi aku lan menehi pituduh babagan carane nggawe kekuwatan dadi katrampilan sing bisa dipasarake lan kepiye supaya ora kuwat.

    Minangka bocah enom; Aku dadi introvert lan nganti saiki aku nemokake jejaring lan nggawe hubungan strategis demi karirku dadi tantangan.

    Nggoleki uripku; Aku ora ngira yen wis ngalami akeh kegagalan amarga ora nate njupuk kasempatan gedhe sing bisa ngasilake sukses banget.

    Doug, matur nuwun amarga aku wis mikir akeh.

  3. 5

    Doug,

    Wiwit aku pisanan ketemu sampeyan, sampeyan wis dadi inspirasi kanggo aku lan kudu dadi unapologis kaping pisanan. Aku yakin ana akeh sing bakal ndhukung aku babagan iki.

    Lan, sore sore, matur nuwun kanggo layanan kanggo negara kita!

  4. 7

    Apike sampeyan nemokake liwat "uji coba nganggo geni" manawa nggunakake kekuwatan minangka paling ora ana kunci kanggo rasa seneng.

    Para ilmuwan nggawe kesimpulan sing padha. Sampeyan bisa nemokake seri video lan artikel sing ngerti babagan "rasa seneng" iki kene.

    Cheers!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.