Kelas Media Sosial Kelas Atas Gagal Kita

bintang rock media sosial

Ing sekolah menengahku putri duwe wilayah sing suci kanggo para senior sing diarani "karpet senior". "Karpet senior" minangka bagean sing nyaman digawe ing area ing aula utama sekolah menengahnya sing kelas ndhuwur bisa nongkrong. Para siswa anyar utawa SMP ora diidini senior karpet

Muni tegese, iya ora? Ing teori, nyedhiyakake para senior kanthi rasa prestasi lan bangga. Lan bisa uga nyedhiyakake siswa kelas ngisor kanthi semangat supaya bisa munggah, dadi ing sawijining karpet karepe dhewe. Kaya apa wae kelas Nanging, bebaya kasebut minangka pamisahan sing tuwuh ing antarane kelas ndhuwur lan liyane.

Mbalik ing wiwitan media sosial, ora ana sistem kelas. Nalika ana wong sing nulis kiriman blog sing apik ing blogosfer, kita kabeh nyenengake para penulis lan ningkatake jabatane. Kasunyatane, saya suwe aku mung promosi postingan blog anyar blog sing ditemokake kanggo nyoba menehi semangat lan mesthine bisa entuk perhatian. Akeh kanca sing online saiki minangka wong sing nemokake lan nuduhake blogku utawa uga kosok balene.

media sosial wis diganti. Sistem kelas pancen wis ana. Lan kelas ndhuwur pancen adohake jagad iki saka "karpet senior". Aku dudu bagean saka kelas ndhuwur, nanging aku pengin mikir yen aku cedhak. Nanging kadhang kala ora krasa. Aku nggayuh akeh wong ing kelas ndhuwur lan dheweke ora nanggapi. Dheweke ora nanggapi ing Twitter, Facebook, Google+ utawa uga liwat email.

pambocoran: Pos iki bisa uga nggambarake kelakuane aku. Aku ora menehi kritik marang wong liya, kayata mung amati pangowahan jagad media sosial.

Apik tenan. Nalika wong-wong iki nulis buku babagan kekuwatan media sosial lan nyritakake babagan kesempatan sing diwenehake wong liya, dheweke ora gelem ngubungi wong liya. Aku maca akeh blog lan ndeleng akeh komentar saka pandherek sing nduwe retweeting, nuduhake lan menehi ucapan selamat marang konten sing apik ... tanpa wangsulan saka pundit. Ora ana Ora ngintip.

Kanthi tuwuhing industri iki, aku ora bakal negesake manawa kabeh panjaluk kudu dijawab - cacahe akeh banget. Aku, pancen ora bisa nanggapi kabeh panjaluk. Nanging aku do coba Yen obrolan diwiwiti ing jaringan sosial lan aku ngerti, aku pancen kepeksa melu obrolan. Paling sithik sing bisa daklakoni manawa jaringan media sosial ora duwe wewenang yen ora kanggo kabeh pamaca lan pandherekipun.

Aku ora bakal ngarani jeneng, uga ora bakal dakkandhakake kabeh. Ana akeh seng. Nanging, uga ana akeh bintang rock media sosial sing ora mangan panganan asu dhewe. Dheweke metu lan nulis buku, ngomong lan konsultasi karo perusahaan utama - menehi omongane nalika ora transparan utawa uga melu. Banjur dheweke njaluk kanca kelas liyane sing luwih dhuwur lan ngobrol karo sebotol anggur sing apik ing omah steak lembah lokal - ora nggatekake jaringan dhewe.

Aja percaya karo wong-wong sing ora apik. Yen sampeyan ngetutake salah sawijining profesional iki, tuku bukune lan bakal nonton nalika guneman ... luangake sawetara menit kanggo maneh kegiatane. Apa dheweke nuruti pandhuane dhewe? Apa dheweke mangsuli siswa anyar lan junior ing kaca Facebook? Apa komentar ulang komentar gedhe saka pengikut sing ora duwe pengikut? Apa dheweke ngetutake obrolan ing komentar blog dhewe?

Yen ora, bukak golek wong liya! Tarik karpet saka ngisor.

13 Komentar

  1. 1

    Muga-muga bisa ujar manawa aku setuju karo kiriman sampeyan, lan aku yakin apa sing sampeyan gunakake cocog karo akeh pangguna media sosial lan blogger nanging aku nganggep aku junior ing jagad blogging lan aku ora nemu pengalaman sing apik. kanggo sawetara wong tuwa.

    Aku entuk wangsulan saka sawetara wong lanang kaya Chris Brogan, Jason Falls, Scott Stratten, Dave Kerpen lan liya-liyane. Aku uga wis nulis babagan Dave Kerpen lan bukune kaping pirang-pirang lan dheweke nuduhake postingan ing jejaring sosiale.

    Saka pengalaman, aku nemokake manawa akeh wong gedhe ing media sosial nindakake praktik apa sing diwartakake, mula bisa uga sukses.

  2. 4

    Douglas, Yikes! Muga-muga aku ora ana ing kategori “senior ala”. Aku seneng mikir aku bisa nggayuh, nanggapi, lan melu. Apa ana wong sing bisa uga dakpilih? Mesthi wae. Ana kalane aku ora (utawa ora bisa) melu. Minggu kepungkur, contone, aku ana ing Peru sing adoh lan Bolivia lan duwe akses winates banget kanggo Web (mung udakara sakjam saben dina). Wingi aku numpak pesawat 10 jam. Kadhangkala sawise pidato, aku bakal oleh 200 utawa 300 tweet lan 50 panjaluk kanca Facebook. Aku ora nggawe alesan, mung nyatakake kasunyatan. Nanging, umume, aku luwih gampang dicedhaki.

  3. 5

    @douglaskarr: disqus @ google-4e3cce4e05af3f9a841d921fe02f1ea7: disqus @mattsouthern: disqus Pengamatan sing apik. Aku pancen ndeleng sawetara wong tuwa sing mbentuk "klub eksklusif" sing nyedhaki bocah anyar kanthi motif sing ora ana hubungane sejatine, nanging luwih pengin nggunakake webinar "gratis" sing banjur dadi sales. Intine, kaya sing ana ing karpet senior, dheweke bakal kudu terus maju lan berkembang, utawa dheweke bakal dadi wong sing kalah sing mbaleni mbaleni kelas 12.

    • 6

      Seneng komentar "mbaleni kelas 12"! Uga ana analogi wong-wong saka sekolah menengah ndhuwur sing isih urip ing omah, mompa bensin, lan nggambarake nalika dadi bintang bal-balan minangka sing paling apik kanggo dheweke.

  4. 7

    Apa iki kaget banget. Konsultan manajemen wis martakake kekuwatan transformasi, nanging sing paling tahan kanggo pangowahan. FAKTA: dheweke isih ngetrapake SAP kaya 20 taun kepungkur. Dadi, "guru media sosial" iku mung konsultan. Lan elinga, konsultan yaiku wong sing ngerti 1,000 cara kanggo bercinta, nanging ora duwe pacar. (pambocoran: Aku Mitra karo salah sawijining Big4)

    • 8

      Paling ora, aku dudu konsultan. Aku nulis buku, menehi pidato, mbukak masterclass, nindakake sawetara pembinaan, lan lungguh ing papan penasihat. Nanging, suwene 6 taun aku ora nindakake konsultasi.

  5. 9

    Aku duwe pamikiran sing padha, nulis sadurunge .. isih kahanan 'jarak tempuh bisa beda-beda'. Kaya Matt, aku wis ndeleng lan ngrasakake 'elit' sing mlaku ngobrol lan kaya sampeyan ndeleng .. ora sepira. Aku wis ndeleng sawetara wong sing pangkat supaya bisa ngomong, nanging ndeleng wong liya sing ditinggal. Mikir babagan sing terus muter .. kita bisa ndeleng manawa konsultan ora praktik apa sing diwartakake, yen tuku buku, rawuh ing ceramah, mbayar biaya konsultasi sing akeh banget, klik tombol lan lencana lan terus muter game kasebut . Dadi aku ora yakin apa dheweke gagal .. panuku ati-ati ya?

    Saiki fokus aku yaiku aku. Aku nyoba ora kuwatir banget karo wong liya, perkara sing ora bisa dak kontrol. Aku bakal terus nindakake apa-apa, ngupayakake nindakake luwih akeh, nggawe sing luwih apik kanggo aku, klienku, lan aku. FWIW.

  6. 10

    @douglas, bisa uga apa sing sampeyan omongake bener, bisa uga kedadeyan sampeyan, bisa uga "wong tuwa" tekan tahap kanggo mangsuli obrolan sing ditindakake bocah-bocah gedhe amarga nambah nilai ... nanging dhasar apa sing diandharake yoy muni rada salah. Tekan level paling dhuwur ing media sosial, ORA diwajibake sampeyan nanggapi saben postingan utawa komentar, utawa kiriman sing ora bisa nambah nilai. Pungkasane, mula dheweke teka ing kene (nambah rempah-rempah kanggo pacelathon). Lan kanggo sawetara wong kayata @David Meerman, ora bisa ditindakake (kajaba dheweke njupuk asisten).

    • 11

      Aku wis nemokake ide babagan asisten. Nanging aku wis nggawe kesimpulan yen ora ana cara sing bisa ditindakake supaya wong liya melu sosial nggunakake jenengku. Ora bisa. Yen wis ana jenengku, aku nulis. Aku wis ngandhani wong kaya Guy Kawasaki yen aku seneng karo sing ditindakake, nanging ora setuju karo posting lan postingan otomatis dening para asisten.

  7. 12

    Kaping pisanan, aku ngakoni lan negesake tuwuhing eksponensial ing Media Sosial lan pamiarso "Follower-ship". Kapindho, sawetara wong milih ora sengaja mblokir bandwidth, postingan, lan kothak mlebu kanthi ngakoni komentar lan "Retweet". Pungkasane, iki urip. Sampeyan ORA entuk medali mung kanggo pamer. Keterlibatan sejatine njaluk tanggepan; "Ditto-kepala" aja.

  8. 13

    Douglas Marjorie Clayman mung nulis babagan iki kanthi cara sing beda-beda. Aku wis nampa pungkasan patang taun kepungkur lan kaget banget saiki lan saiki. Tumindak kasebut ora selaras karo sing diucapake, aku ngerti kanthi cepet sapa sing kebak ^ * (.

    Pancen frustasi nalika sampeyan ndeleng prilaku kasebut banjur aku mung ujar whateva, terus fokus karo apa sing saya tuwuh kanggo bisnis. Ing sisih liyane saka kekacoan iki, aku ngerti saben langkah, kanthi menehi nilai kanggo para pamireng saben minggu - saben pamireng kanggo #BBSradio teka saka pidato lan ora amarga A-lister mompa aku menyang "pamirsa. ”

    Aku bisa nggawe dhadha sawetara kanthi nuduhake kepiye dheweke ngobrol karo aku. Aku sinau kanthi cepet, dheweke kuwatir karo statuse nalika ana wong sing pinter kaya awake dhewe lan isin banget. Aku luwih seneng promosi wong-wong ing sekitarku lan ngerti yen kabeh bisa tuwuh. Ora bisa njupuk siji lan sijine yen ana siji sing sukses, malah nambah sukses kanggo kita kabeh.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.