Gagal: Microsoft Adcenter Labs lan .NET

Wong kepengin ngerti kenapa aku ora seneng program ing ASP.NET. Amarga saben aku nglakoni, aku entuk kaca kesalahan kaya iki. Aku ngerti yen wong sing apik Microsoft ora bisa nggawe aplikasi dhewe tanpa nindakake, kepiye carane aku ?! Saka Prediksi Demografi Microsoft Adcenter Labs:

prediksi demografi petualang mikrosoft

5 Komentar

  1. 1

    Aku ora ngerti… iku kaca kesalahan standar. Sampeyan bisa njaluk sing karo aplikasi apa wae (PHP, Ruby, Perl, etc…) Iku bener luwih aman amarga ora kaya PHP, kanthi gawan ASP.NET ndhelikake pesen kesalahan supaya ora kapapar donya lan situs sampeyan bisa dadi target kanggo peretas.

    • 2

      Sampeyan bisa entuk kaca kesalahan karo platform apa wae, mesthi Sameer. Keluhanku yaiku situs MICROSOFT kanthi kesalahan MICROSOFT. Padha kudu isin sing wis sijine munggah aplikasi sing kasalahan, diwenehi sing padha sing wrote loro IIS lan ASP.NET.

  2. 3

    Aku ngerti maksudmu saiki. Sampeyan ujar manawa situs Microsoft tartamtu iki kudu disalahake.
    Oke titik sampeyan bener, padha kudu ngatur kaca kesalahan (kang tugas ora pati penting) nanging kanggo bener nyalahke ing .NET punika irresonsible ngomong paling. Sing bakal kaya ujar "Aku ora seneng pemrograman ing PHP amarga situs PHP duwe kaca kesalahan standar" 😛

  3. 4

    Aku uga njupuk dig ing Microsoft, Sameer :). Aku kaca kesalahan ing IIS bab ASP.NET elek! Ing basa liyane, kalebu PHP, yen penanganan kesalahan aktif, aku entuk rincian babagan kesalahan kasebut. Iku misale jek (kanggo kula) nalika aku nyoba karo ASP.NET kabeh aku njaluk iku config iki.

  4. 5

    Ahh oke saiki aku ngerti. Nanging mbudidaya kanthi desain sing elek. Dheweke sengaja ndhelikake pesen kesalahan sing nyata. Iki amarga sampeyan ora pengin kerentanan sampeyan katon ing jagad iki.

    Bab sing padha karo ASP.NET, sampeyan ndeleng gambar sing sampeyan duwe? Cukup nambah customErrors=off banjur bakal menehi pesen kesalahan sing tepat.

    Infact ana malah plug lan muter modul nangani kesalahan sampeyan bisa njaluk disebut Elmah kang aku mung ayu, Aku disaranake kanggo nggunakake ing karya lan apik tenan. Ing kasus iki, sampeyan bisa ndhelikake pesen kesalahan saka pengunjung situs, nanging bakal apik log lan malah bisa diatur kanggo ngirim email saben-saben pesen kesalahan anyar katon. Ngomong manis 😉

    PS Aku uga PHP, nanging sawise nggunakake .NET kanggo 2 taun full-time iku pancene thukul ing kula 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.