Gagal: Microsoft Adcenter Labs lan .NET

Wong kepengin ngerti kenapa aku ora seneng program ing ASP.NET. Amarga saben aku nglakoni, aku entuk kaca kesalahan kaya iki. Aku ngerti yen wong sing apik Microsoft ora bisa nggawe aplikasi dhewe tanpa nindakake, kepiye carane aku ?! Saka Prediksi Demografi Microsoft Adcenter Labs:

prediksi demografi petualang mikrosoft

5 Komentar

  1. 1

    Aku ora entuk… yaiku kaca kesalahan standar. Sampeyan bisa nemokake kanthi aplikasi apa wae (PHP, Ruby, Perl, lsp.) Sejatine luwih aman amarga ora kaya PHP, kanthi default ASP.NET ndhelikake pesen kesalahan supaya ora kapacak ing jagad lan bisa uga situs sampeyan dadi target para peretas.

    • 2

      Sampeyan bisa entuk kaca kesalahan karo platform apa wae, mesthine Sameer. Keluhanku yaiku situs MICROSOFT sing duwe kesalahan MICROSOFT. Dheweke kudu isin yen nggawe aplikasi sing salah, amarga dheweke sing nulis IIS lan ASP.NET.

  2. 3

    Aku saiki wis paham karo maksudmu. Sampeyan ujar manawa situs Microsoft khusus iki disalahake.
    Oke, maksud sampeyan bener, mesthine kudu ngatur kaca kesalahan (yaiku tugas sepele) nanging nyatane nyalahke .NET ora bisa dipertanggungjawabake. Iki bakal kaya ujar "Aku ora seneng program ing PHP amarga situs PHP duwe kaca kesalahan standar" 😛

  3. 4

    Aku uga sinau ing Microsoft, Sameer :). Aku mikir yen kaca kesalahan ing IIS gegayutan karo ASP.NET elek banget! Ing basa liyane, kalebu PHP, yen penanganan kesalahan aktif, aku bakal entuk rincian babagan kesalahan kasebut. Kayane (kanggo aku) nalika nyoba karo ASP.NET, kabeh sing dakkirim yaiku barang config.

  4. 5

    Ahh oke saiki aku wis ngerti. Nanging elinga babagan desain sing elek. Dheweke sengaja ndhelikake pesen kesalahan nyata. Iki amarga sampeyan ora pengin kerentanan sampeyan kena ing jagad.

    Perkara sing padha karo ASP.NET, sampeyan ndeleng gambar sing nduwe? Cukup nambahake customErrors = mati banjur bakal menehi pesen kesalahan sing pas.

    Infact malah ana plug and play error handling module sing bisa ditelpon Elmah sing menurutku apik banget, aku saranake supaya bisa digunakake ing papan kerja lan apik tenan. Ing kasus iki, sampeyan bisa ndhelikake pesen kesalahan saka pengunjung situs, nanging bakal mlebu log kanthi apik lan bisa uga disiyapake kanggo ngirim email saben muncul pesen kesalahan anyar. Dhiskusi bab manis 😉

    PS Aku seneng PHP, nanging sawise nggunakake .NET suwene 2 taun, aku wis tuwuh tenan 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.