Cloud Cloud: Otomatis Pangentasan Hak Konten ing Real-Time

Awan Hak Kothak dening Fadel

Awal taun iki, miturut omongane uwong Chipotle njupuk foto pelindung Sacramento tanpa idin lan banjur disebarake ing jaminan pemasaran. Ing tundha miturut kanggo bathi perusahaan sajrone 9 taun ... $ 2.2 milyar.

Kahanan sing bisa dihindari nggunakake teknologi sing nggabungake proses supaya release ditandatangani lan foto kasedhiya kanggo digunakake lan distribusi ... sadurunge disebar!

FADEL ngenalake penawaran anyar kanggo merek lan agensi kanggo nglacak hak konten digital sing digunakake kanggo ngasilake materi iklan lan pemasaran. Keuntungan kalebu entuk aset media digital luwih cepet menyang pasar kanthi kreatif, ngirit wektu lan dhuwit ing proses persetujuan hak lan ngindhari biaya penyalahgunaan.

Hak Cloud dirancang kanggo nggabungake menyang sing paling populer manajemen aset digital lan platform iklan sing digunakake ing agensi lan merek ukuran gedhe nganti cilik, kalebu Abode, OpenTeks, Box lan Adi.

Manajer merek entuk akses cepet menyang profil bakat kalebu hubungane agen, tugas, karakteristik lan aset sing ana gandhengane uga perjanjian, rilis, lan istilah panggunaan. Kreatif bisa mriksa kabeh elemen produksi pariwara kanthi cepet - saka model, aktor lan fotografer nganti musik, gambar, lan iklan dhewe - nglawan syarat kontrak kanggo mbusak hak ing wektu nyata, kabeh ana ing platform manajemen konten perusahaan sing ana.

Kita nggawa kabeh sing wis disinaoni saka 14 taun pengalaman lan inovasi kanthi manajemen hak lan teknologi menyang komunitas pariwara Hak Cloud. Bisa cepet lan gampang digabung menyang proses lan sistem bisnis pariwara sing ana kanggo nyuda biaya, nggedhekake investasi lan cepet menyang pasar lan nyuda akeh risiko sing bisa muncul amarga nyalahake akeh aset lan elemen ing iklan. Tarek Fadel, Pendhiri FADEL lan Kepala Petugas Eksekutif.

Kampanye pariwara gumantung karo koleksi aset digital sing jembar kanggo komunikasi inti merek. Nanging ing lingkungan sing rame ing konten, akeh tantangan bisa nyuda kampanye lan nggawe risiko kanggo bisnis. Hak Cloud dening FADEL minangka solusi sing gampang lan lancar sing ngidini pariwara bisa:

  • Nyepetake produksi lan distribusi iklan kanthi konfirmasi sekilas babagan aset - cetak, digital, video, lan bakat - sing bisa digunakake nalika, ing endi lan carane.
  • Ngreksa merek saka panggunaan konten sing ora cocog sing bisa ngatasi denda yuta, rework kampanye, lan PR negatif.
  • Ngurangi biaya kanthi nambah efisiensi lan kemampuan kanggo menilai kabeh inventaris kreatif kanggo panggunaan konten paling luweh.
  • Ekuitas merek Galvanize kanthi kinerja Analytics sing nyedhiyakake wawasan babagan telusuran lan panggunaan konten supaya sampeyan bisa nambah ing saluran cetak, digital, siaran lan sosial.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.