Faktor ing Tuku Platform Otomatisasi Pemasaran

otomatisasi pemasaran 1

Ana akeh sistem otomatisasi pemasaran ing kana ... lan akeh sing nemtokake awake dhewe minangka otomatisasi pemasaran kanthi macem-macem derajat fitur nyata sing ndhukung. Isih, kita ndeleng akeh perusahaan sing nggawe kesalahane ageng kanggo mbuwang dhuwit kakehan, kakehan wektu utawa tuku solusi sing salah kabeh.

Khusus kanggo teknologi pemasaran, kita mesthi takon sawetara babagan proses pemilihan vendor:

  • Apa kesempatan sampeyan ndeleng sing ora entuk manfaat? Apa memimpin ndadékaké? Skor nyebabake nambah efisiensi penjualan? Ngewangi panggunaan utawa nyimpen klien saiki? Utawa mung nyuda beban kerja tim lan ngotomatisasi sawetara proses manual sing saiki sampeyan gunakake.
  • Timeline apa apa sampeyan kudu ngetrapake lan ndeleng asil? Sepira cepet sampeyan kudu siyap lan mlayu kanggo ndeleng laba investasi sampeyan? Apa gunane penting kanggo nyatakake sukses?
  • Apa sumber daya apa sampeyan kudu ngetrapake lan ngatur sistem kasebut? Iki gedhe tenan! Apa sampeyan kudu nindakake riset persona? Apa sampeyan kudu ngembangake lelungan pelanggan wiwit awal? Apa sampeyan kudu nggawe template email responsif dhewe? Apa integrasi sing diproduksi bisa digunakake utawa sampeyan kudu entuk pangembangan tambahan kanggo entuk asil sing dibutuhake?
  • Data apa apa sampeyan kudu miwiti lan kepiye cara kanggo mindhah lan nganyari data lelungan kanthi efektif nalika prilaku, tuku, lan data liyane dianyari? Sistem sing salah lan sampeyan bakal nemokake sumber daya sing garing mung nyoba ngowahi lan ngemot data ing antarane sistem.
  • Investasi apa sampeyan bisa nggawe? Ora mung lisensi platform, nanging biaya olahpesen, layanan, lan dhukungan, pangembangan konten, integrasi lan biaya pangembangan, uga biaya implementasi, pangopènan, pangujian lan optimalisasi.

Minangka aturan jempol, kita takon marang para klien supaya bisa ngrancang lelungan para pelanggan:

  • acquisition - Kanggo saben produk lan saben sumber petunjuk, apa perjalanan sing dikarepake dadi pelanggan? Kalebu sumber tradisional, sumber referensi, lan sumber daya online. Sampeyan bakal bisa ndeleng proses sing paling efisien, ngasilake bathi paling akeh, lan regane paling sithik. Sampeyan bisa uga nggunakake otomatisasi pemasaran kanggo nambah volume sing paling apik utawa ngotomatisasi proses kasebut kanggo lelungan sing paling ora efisien nanging duwe bathi.
  • Retensi - Kanggo saben produk, apa lelungan sing ditindakake pelanggan utawa bali dadi pelanggan? Sistem otomatisasi pemasaran bisa dadi alat sing apik tenan kanggo nambah retensi. Sampeyan bisa masang kampanye onboarding, kampanye pelatihan, kampanye pemicu adhedhasar panggunaan, lan liya-liyane. Aja ngremehake sepira platform kasebut sing bisa mbantu sampeyan tetep pelanggan gedhe.
  • Upsell - Kepiye sampeyan bisa nambah rega pelanggan menyang merek sampeyan? Apa ana produk utawa kesempatan tambahan? Sampeyan bakal kaget amarga akeh pelanggan sing mbuwang dhuwit karo pesaing amarga dheweke ora ngerti apa sing bakal ditawakake!

Ing saben lelungan, saiki peta ing:

  • Personel lan Biaya - Apa regane staf sales lan marketing kanggo entuk saben timbal sing berkualitas lan saben pelanggan?
  • Sistem lan Biaya - Apa sistem sing diklumpukake data?
  • Kesempatan lan Pendapatan - Apa target target kanggo saben lelungan lan pinten penghasilan tambahan sing bisa dipikolehi liwat ngotomatisasi lan ngoptimalake lelungan kasebut? Sampeyan bisa uga pengin ngira - 1%, 5%, 10%, lan liya-liyane mung kanggo nggambarake kesempatan bathi. Iki bisa menehi sabdho anggaran kanggo nindakake implementasine.

Sampeyan bisa uga riset ing perusahaan liyane ing industri sampeyan lan maneh kasus panggunaan saka sawetara vendor otomatisasi pemasaran. Nanging, elinga iki, platform otomatisasi pemasaran ora nerbitake implementasine sing mbebayani - mung sing apik tenan! Goleki nomer nganggo gandum nalika sampeyan golek platform sing tepat.

Kanthi tembung liyane, sadurunge sampeyan nate tuku platform, sampeyan kudu wis nemtokake kabeh strategi lan siyap diimplementasikake! Kaya gawe omah… sampeyan kudu duwe cithak biru sadurunge sampeyan mutusake alat, tukang, lan perlengkapan! Yen sukses memetakan strategi sampeyan, sampeyan bisa ngevaluasi saben platform otomatisasi pemasaran karo strategi kasebut kanggo ngenali platform sing bakal sukses. Kita ndeleng luwih akeh kegagalan karo perusahaan sing tuku platform lan nyoba ngowahi proses supaya bisa ngatasi kekurangan platform. Sampeyan pengin platform sing paling ora ngganggu lan paling bisa nampung sumber daya, proses, bakat, wektu, lan investasi sabanjure.

Luwih becik nyaranake sampeyan mbatalake takon platform kanggo referensi lan banjur online kanggo golek pelanggan. Kaya dene kasus panggunaan, referensi asring dipilih kanthi tangan lan pelanggan sing paling sukses. Sampeyan pengin nggayuh lan wawancara karo rata-rata pelanggan kanggo ndeleng level layanan, dhukungan, strategi, integrasi, lan inovasi sing diwenehake platform otomatisasi pemasaran sampeyan. Ngerteni manawa sampeyan bakal ngrungokake crita horor - saben platform otomatisasi pemasaran duwe. Bandhingake sumber daya lan tujuan sampeyan karo saben referensi kanggo milih manawa bisa prakiraan sukses utawa gagal.

Kita duwe siji klien nggabungake lan ngetrapake platform enem digit adhedhasar mung kuadran analis. Nalika platform kasebut siyap diluncurake dheweke ora duwe strategi, ora ana konten, lan ora liya kanggo ngukur sukses kampanye nyata! Dheweke mikir manawa bakal duwe sawetara conto kampanye ing platform supaya bisa nganyari lan ngirim… ora. Platform kasebut diluncurake minangka cangkang kosong.

Keterlibatan karo platform ora duwe sumber daya strategis, uga dhukungan pelanggan kanggo nggunakake platform kasebut. Perusahaan kudu golek riset persona kanggo para pelanggan, nyewa konsultan kanggo mbantu ngembangake lelungan pelanggan, lan banjur kerja bareng para konsultan kanggo njaga lan ningkatake kampanye. Dheweke kaget banget yen biaya kanggo nggawe lan nglakokake kampanye pisanan mbayangke kabeh implementasi teknologi.

 

One comment

  1. 1

    Matur nuwun kanggo tips iki, kabeh penting banget. Otomatisasi pemasaran bisa ngasilake asil sing apik, nanging klien kudu ngerti manawa alat kasebut ora bisa digunakake tanpa strategi lan konten. Mula penting banget milih platform sing nawakake dhukungan rumit kanggo nyiyapake kampanye. Aku pengin menehi saran Synerise, sing dadi platform kaya ngono. Klien ora mung entuk akses menyang kabeh fitur, nanging uga latihan, pitulung lan tips.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.