FactGem: Nggabungake Sumber Data ing Menit… Ora Perlu Kode!

FactGem

Data ing silo. Bisnis lan TI padha-padha njaluk tampilan data sing nyawiji kanggo menehi solusi kanggo tantangan bisnis saiki. Laporan sing nyedhiyakake tampilan gabungan babagan data terintegrasi dibutuhake supaya masarakat bisa ndeleng informasi sing penting banget kanggo organisasi lan nuwuhake kapercayan babagan kapabilitas kanggo nglakokake lan ngirim informasi akurat sing penting kanggo sukses perusahaan.

Nanging, data kasebar ing pirang-pirang sistem hubungan, mainframe, sistem file, dokumen kantor, lampiran email, lan liya-liyane. Amarga data ora terintegrasi lan bisnis isih mbutuhake informasi gabungan, bisnis d nindakake integrasi "kursi putar" lan nggawe laporan "mentheleng lan mbandhingake". Dheweke takon siji silo lan salin asil kanggo unggul, takon karo silo liyane lan tempelake data kanthi bola-bali. Dheweke mbaleni proses iki nganti duwe barang sing makili laporan sing pengin digawe. Jinis pelaporan iki alon, manual, ora bisa dipercaya, lan rawan kesalahan!

Umume organisasi ngakoni manawa alat lan teknologi sing nggawe masalah data silo ora bisa digunakake ing solusi kasebut. Asile, sajrone sawetara taun kepungkur, kita wis ndeleng akeh basis data lan teknologi NoSQL sing digunakake kanggo mbantu nggabungake data kanthi luwih cepet lan luwih cepet. Nalika basis data lan platform anyar sing kuat iki bisa nyuda wektu nggabungake data dibandhingake karo cara tradisional, kabeh kalebu sentris pangembang lan nggawa tantangan liyane sing kudu diatasi nalika entuk katrampilan sing perlu dikembangake lan nggarap teknologi kasebut. Ana akeh alangan sing ana ing proses iki kalebu nganyari manajemen pangowahan lan proses bisnis supaya sukses ngasilake asil.

FactGem nyedhiyakake cara kanggo nggabungake data tanpa nulis kode apa wae. Dheweke percaya manawa kudu ana cara sing luwih gampang kanggo nggabungake data, lan ana. Dheweke nggawe!

Tim rekayasa ing FactGem wis nanggung beban nangani kompleksitas integrasi supaya pangguna bisnis ora prelu. Saiki, diskusi integrasi data ora kudu diwiwiti karo IT. Asile, aplikasi integrasi data FactGem bisa digunakake kanggo nggabungake data kanthi cepet kanthi beda kanggo ngirim laporan gabungan ing data sing sadurunge wis disambung.

Sing dadi masalah yaiku kita ngatasi masalah sing mokal kasebut saka perspektif teknologi, nanging sing sejatine diwenehake yaiku solusi bisnis. CEO Megan Kvamme

Nalika nggabungake data, mula karo asumsi data sampeyan wis dimodelake. Wong sing pinter ing organisasi sampeyan, lan kemungkinan vendor sing tuku aplikasi lan solusi, nggawe model kasebut. Entitas lan hubungan sing sampeyan tresnani lan pengin nggabungake silo data kanthi nyata. Kayane kaya pelanggan, pesenan, transaksi, produk, lini produk, panyedhiya, fasilitas, lan liya-liyane. Dheweke pengin mbukak kunci data ing entitas kasebut lan nggabungake menyang laporan sing menehi wawasan bisnis sing migunani. Kanthi FactGem, iki minangka tugas sing gampang.

Yen sampeyan bisa nggambar entitas lan hubungan kanggo organisasi ing papan putih, sampeyan bisa nggunakake FactGem kanggo nggabungake data. Iku gampang banget.

Kanggo nggabungake data karo FactGem, miwiti nganggo WhiteboardR. Ing aplikasi iki, seret lan selehake entitas lan hubungan kanggo nggawe model logis kanggo data terintegrasi kanthi "whiteboarding" ing browser. Ing WhiteboardR, jelasake atribut sing pengin digandhengake karo saben entitas, lan sampeyan mung kudu model apa sing sampeyan butuhake, kaya sing sampeyan butuhake. Sampeyan ora kudu ngerti saben atribut sing ana gandhengane karo saben entitas sadurunge sampeyan miwiti. Sampeyan ora kudu ngerti kabeh silo lan sumber sing pungkasane pengin digabungake. Praktik paling apik yaiku miwiti nggawe model kanggo sawetara silo sing sampeyan ngerti bisa nyedhiyakake laporan gabungan - lan nilai langsung kanggo bisnis sampeyan. Peta entitas, atribut, lan hubungane siji lan sijine. Sampeyan uga bisa nggawe aturan bisnis kanggo netepake apa sing nggawe entitas unik lan apa kardinalitas hubungane babagan entitas sing gegandhengan. Sawise model iki digawe, sampeyan masang model supaya bisa digunakake ing MappR.

Nalika WhiteboardR ngidini sampeyan nggunakake aplikasi kanggo netepake model bisnis sing integral, terintegrasi, ing saindenging perusahaan, MappR ngidini sampeyan nggawe data silo data sing beda menyang model WhiteboardR. Ing MappR, sampeyan bisa conto sumber data lan miwiti nggawe pemetaan. Ngomong yen ing sumber saka siji sampeyan duwe atribut cust_id lan ing silo liyane, sampeyan duwe atribut member_id, lan sampeyan ngerti manawa kalorone ngrujuk menyang pelanggan. Kanthi MappR, sampeyan bisa peta loro atribut kasebut menyang atribut gabungan pelanggan_id sampeyan wis netepake ing model WhiteboardR gabungan. Sawise sampeyan map atribut sing disenengi sumber, MappR banjur bisa ngimpor file saka silo kasebut lan bakal integral kanthi otomatis menyang model WhiteboardR lan langsung bisa ditakonake ing tampilan gabungan. Sampeyan bisa terus peta sumber lan ngombe data kanthi cara iki nganti sampeyan nggabungake data sing dikarepake kanggo tampilan gabungan.

MappR

Kanthi WhiteboardR lan MappR, sampeyan malah bisa nyimpen, versi, lan ngekspor model sing digawe. Model kasebut duwe nilai amarga dadi cincin dekoder kanggo mbantu bisnis lan TI komunikasi pangerten babagan data organisasi, cara nggunakake, lan cara digunakake ing silo. Model kasebut uga bisa digunakake kanggo mbantu ngandhani penyebaran data anyar lan inisiatif platform maneh kanggo mbantu sukses.

Sawise data wis dimuat, BuildR ngidini sampeyan kanthi cepet nggawe dasbor sing bisa ditakonake ing data gabungan ing browser. ConnectR ngidini sampeyan masang konektor data web kanggo Tableau lan alat BI liyane supaya sampeyan uga bisa nggunakake alat kasebut kanggo nglaporake data sing saiki wis digabungake.

Amarga FactGem ngunggahake integrasi data sing abot, lan amarga sampeyan mung kudu model lan peta apa sing sampeyan butuhake, kaya sing sampeyan butuhake, integrasi data lan pangiriman wawasan pancen cepet. Kepiye tampilan iki ing kasunyatan?

Mangkene Apa Katon Integrasi Data Factor Normal:

Ing musim panas pungkasan, Pengecer Fortune 500 nyedhaki Factgem, njaluk tulung amarga nggunakake CRM raksasa lan narik data saka papan liya kanggo nyoba golek wawasan. Kepala Ilmuwan Data kudu gampang nggabungake informasi toko, e-commerce, lan data warehouse kanggo ngerti "Sapa pelanggan?"

FactGem janji bakal dikirim sajrone 24 jam. Dheweke nggawe model sing gegandhengan ing kabeh toko lan pelanggan, nyedhiyakake wawasan anyar, lan ditindakake sajrone 6 jam, dudu 24! Dadi. . . Pelanggan nomer 1 ing toko lair. Dheweke pindhah saka nyawang sawijining kutha sajrone 6 jam menyang saindenging negara, liwat ewonan toko, puluhan yuta pelanggan lan terabyte data - lan nindakake kabeh sedina muput. Wong liya ing ritel, layanan finansial, lan pabrikan saiki uga wis mulai weruh lan nyadari manfaate FactGem ing organisasine.

Teknologi wis maju nganti saiki ora dadi siji-sijine insinyur. Integrasi data modern ora angel kaya departemen IT sing pengin dipercaya. CTO Clark Richey

Papan TulisR

Modul WhiteboardR FactGem nyambungake sumber data sing beda tanpa nggunakake kode apa wae.

Kunjungi FactGem kanggo Sinau Luwih Luwih

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.