Apa Facebook Dibandhingake karo LinkedIn kanggo Jaringan Bisnis?

facebook mungsuh profesional sing ana gandhengane

Kita urip ing jaman digital. Richard Madison saka Sekolah Bisnis & Manajemen Brighton nggawe infographic iki sing nggoleki manfaat nggunakake Facebook lan LinkedIn kanggo Jaringan uga kanggo Pemasaran. Apa sampeyan ngerti manawa ana 1.35 milyar pangguna ing Facebook, lan nalika jaringan kasebut asring dianggep minangka sumber profesional sing ana 25 yuta kaca bisnis?

Infographic iki mriksa kesempatan unik saben platform sing ditawakake profesional ing jagad digital saiki. Mungkin sing paling penting kanggo dicathet yaiku kalorone platform digunakake dening bisnis kanggo nemokake, merekrut, lan taliti riset kanthi online. Ora mung tujuan saben platform lan kekuwatan lan kekurangane sing penting - saben jaringan menehi perspektif sing beda menyang profil sampeyan lan saben pamirsa beda kanggo mbandhingake katrampilan lan karya (lan dolanan) riwayat.

Ngatur saben platform kanthi efektif kanggo nggawe reputasi online sing apik yaiku ide sing apik - luwih-luwih yen sampeyan golek lapangan kerja utawa nambah bisnis!

LinkedIn-vs-Facebook

Sekolah Bisnis & Manajemen Brighton adhedhasar ing Brighton, Sussex Timur. Iki asline didegake ing taun 1990 minangka perusahaan pelatihan Manajemen lan Bisnis kanggo sektor publik lan swasta ing Inggris. Perusahaan iki wis berkembang dadi universitas pembelajaran jarak jauh online internasional sing nawakake macem-macem kualifikasi Manajemen lan Bisnis sing diakreditasi lan internasional, ing tingkat pascasarjana lan pascasarjana.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.