Apa Kanca Facebook sing Pancen Becik?

Facebook Friend Infographic

IPO Facebook wis ana lan ora ana maneh lan ora ana kekurangan pendapat sing ana ing saindenging blog manawa sukses utawa ora lan apa sing bakal ditindakake para pangguna Facebook ing mangsa ngarep. Ora preduli pikiran sampeyan kasunyatane tetep dadi Facebook nglumpukake $ 16 milyar ing wayah sore sawise ngunggahake rega target kaping pindho lan wis IPO paling gedhe nomer 3 sing nate ana.

Kuno Creative bubar njupuk nomer IPO Facebook lan paling anyar Data Riset Internet Pew ing Facebook kanggo nemtokake Nilai Nyata Kanca Facebook.

Nilai Kanca Facebook

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.