Nemtokake ROI Facebook lan Twitter

facebook twitter roi

Aku ora yakin manawa aku setuju karo judhul infographic iki saka Pitulung amarga ora nyatane mulang babagan carane nemtokake laba investasi sing harfiah. Kajaba iku, infographic sing apik banget sing nuduhake para pemasar kudu golek laba investasi kanthi nggunakake Facebook lan Twitter.

Ing infographic, cara ndeleng pangowahan nanggepi sadurunge lan sawise kampanye minangka salah sawijining cara kanggo ngukur ROI… nanging mung akurat yen kabeh strategi liyane tetep. Ing jagad pemasaran konten, email, seluler, video lan ton media anyar liyane, langka kabeh media liyane bakal tetep tetep.

Rincian tambahan sing bakal nguntungake yaiku nggunakake data acara lan kampanye kanthi lengkap lan nyebarke URL sing disingkat sing bisa dilacak menyang konversi. Nalika ana mupangate media sosial liyane kayata merek, layanan pelanggan, riset lan lisan ... paling ora, perusahaan kudu nyoba nglacak transaksi sing ditindakake kanthi langsung liwat wong sing ngeklik link sing disebar sing bisa nggawe konversi.

facebook twitter roiSM

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.