Facebook: Pasar Paling Gedhe ing Bumi

statistik facebook

Aku wis bisa ngrungokake jeritan saka kasau… kok wani nyampur dolar lan sen karo jaringan sosial. Sampeyan sing wis maca sawetara blog ngerti manawa aku dudu penggemar Facebook. Nanging, aku alon-alon saya akeh pengaruhe saka statistik luar biasa sing Facebook terus dikirim… lan menehi saran marang para klien supaya tumindak.

Lan ora mung statistik pertumbuhan, nanging jumlah interaksi antarane bisnis lan pangguna Facebook sing nyenengake. Aku biyen guyon yen ora ana wong ing Facebook kanggo njupuk keputusan tuku sabanjure. Sanajan ana kasunyatan sing nyata, ora ana sangsi manawa perusahaan ing Facebook bisa pengaruhe tuku konsumen sabanjure - kedadeyan saben dina. Kasunyatane yaiku Facebook dadi jalur urip paling gedhe kanggo pangguna.

Kanggo menehi perspektif ... Super Bowl minangka taun paling apik kanthi 111 yuta pamirsa ing Amerika Serikat… Facebook duwe 146 yuta pangguna ing Amerika Serikat. Luwih saka 50% wong log saben dina (sawetara sadurunge turu)… priksa presentasi ing ngisor iki). Nalika miwiti nambah nomer, sampeyan bakal cepet ngakoni manawa Facebook nggawe Super Bowl katon kaya gigitan nyamuk.

Facebook uga berkembang karo bisnis… nyedhiyakake akurasi sing jelas ing Facebook Ads (aku nggunakake), cahya banget karo Kaca lan Tempat Facebook, terus ningkatake Analytics, luwih akeh kesempatan integrasi, lan alat pangembangan sing luwih gampang.

Aku nuduhake statistik kasebut paling anyar Sesi Facebook mudhun ing Atlanta, disponsori dening Webtrends. Statistik mesthi mbukak mata para pamirsa .... lan pancen negesake teori yen, sanajan ora ana tombol 'add to cart' ing Facebook, Facebook is pasar paling gedhe ing planet iki.

3 Komentar

  1. 1

    Judhul pasar sing 'paling gedhe' padha diarani eBay. Nalika FB terus diwasa kejenuhan ing negara maju, iki bakal mbukak lawang supaya layanan anyar bisa diatur sajrone 2-3 taun.

    • 2

      Setuju, Jeff. Aku ora ragu manawa pasar Facebook ana ing peta dalan supaya bisa entuk konversi ing platform kasebut. Saiki aku yakin dheweke bakal nggawe keputusan tuku sing luwih gedhe tinimbang panggonan liyane ing web.

    • 3

      Setuju, Jeff. Aku ora ragu manawa pasar Facebook ana ing peta dalan supaya bisa entuk konversi ing platform kasebut. Saiki aku yakin dheweke bakal nggawe keputusan tuku sing luwih gedhe tinimbang panggonan liyane ing web.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.