Napa aku ora seneng Facebook

Sampeyan sing wis ndeleng aku ngomong asring krungu aku ngomong ing Facebook. Aku ing Facebook, melu Facebook… nanging ora seneng. Ana sawetara perkara sing ora disenengi ing Facebook:
facebook-nyedot.png

  1. Navigasi ora ana artine kanggo aku. Ana menu, menu sisih, pandhu arah sing katon… Aku kesasar lan ora precaya intuisi babar pisan.
  2. Aku guyon manawa Facebook iku mung AOL 10.0. Iki sistem sing ditutup… pengin dhewe kabeh lan ora pengin sampeyan lunga. Ana situs sing apik ing saindenging jaring, mandheg manawa aku bakal nindakake kabeh perkara ing kana!
  3. Ora ana pilihan kanggo nggawe pribadi. Aku bosen Facebook biru (# 3B5998). Ayo kula lebokake sheet style ing kaca lan selarasake!
  4. Tautan sing disponsori minangka pasokan "Singles" sing ora ana enteke ... Ibu Tunggal, Kristen Tunggal, Singles… NINGGALKE AKU Dhewe! Aku wis ngeklik X kaping satus, coba waca!
  5. Facebook bakal gagal (ya, dakkandhakake!) Kajaba bisa ngatasi salah sawijining kelemahane universal. Umume wektu ing Facebook daklakoni ngatur Facebook… Ora digunakake. Aku kudu nglirwakake aplikasi, nglirwakake undhangan, nglirwakake acara, nglirwakake panjaluk kanca, nglirwakake panyebab, nglirwakake dadi penggemar, lan nglirwakake pariwara. Ora nyenengake… ngganggu.

Kerangka aplikasi virus ing Facebook minangka cacat paling gedhe. Amarga aku duwe jaringan kanca, kulawarga lan kolega sing akeh, aku mlebu lan nduwe dhaptar undhangan sing ora ana enteke. Kuciwo lan ora nate mandheg. Aku ngerti ana sawetara setelan sing bisa diatur kanggo mbantu iki… nanging aku ora bisa ngerti dununge. Aku mung pengin mblokir kabeh panjaluk aplikasi kanggo miwiti.

Iki mung mratelakake panemume! Aku pengin ngrungokake omongane ...

10 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Wah, matur nuwun amarga wis nambah dhaptar kenapa aku ora ana ing Facebook, lol!

    Aku njaluk undhangan saka wong sing dakkenal, wong sing meh ora dakkenal lan malah wong sing ora ngerti babar pisan aku lan kenapa duwe alamat email pribadi! Saben-saben aku digodha (yaiku, mula usaha), aku entuk cara liwat TOUS (ora ana sing maca liyane?) Lan gag– "Napa ana sing setuju karo istilah iki!?!"

  3. 3

    Aku ngerti yen aku ngenteni cukup suwe supaya bisa nemokake wong liya sing padha rasane karo FB. Pancen nggumunake yen dheweke kudu terus menikmati pertumbuhan sing subur. Aku mikir manawa bakal ana akeh wong sing nggunakake FB ing sangsara mung amarga iku lambang standar ing properti web2.0. Aku uga pengin ndeleng manawa ganti kanthi radikal utawa pungkasane ngalami kematian sing padha karo Internet Explorer. Nalika aku ana ing FB, aku terus takon marang aku, "kepiye carane aku bisa tanpa FB lan dadi efektif?"

  4. 4

    Doug, aku setuju karo sampeyan. Wiwitane Facebook seneng banget kanggo aku, lan aku seneng banget bisa nyambung maneh karo kanca-kanca lawas. Nanging, kabaruan "dolanan" wis entek saiki lan aku ngerteni sisteme dadi angel digunakake lan dikelola. Kaya sampeyan, aku kudu ngimbangi wektu sing dakkarepake. Apa gunane wektu kanggo nggoleki undhangan "perang mafia" lan panjaluk game konyol? Asring ora. Aku isih nggunakake layanan kasebut (rada ngagetake) nanging aku nuduhake perasaan sampeyan butuh pendekatan sing luwih berorientasi karo pangguna. Kayane aku FB akeh banget game lan gadget, lan ora cukup wong nyata sing nyambung.

  5. 5

    Pikiran sing maju Doug. Sanajan aku penggemar facebook, aku pengin nambah siji ing dhaptar kasebut. Kepiye:

    # 6 Kurang model bisnis berkelanjutan nggawe aku rumangsa yen FB mbesuke bakal ilang asap.

  6. 6

    Aku seneng karo FB lan wis nyambung karo sawetara kanca lawas sing ora bisa dilacak. Bisa uga ana alesan sing apik kenapa aku ora nglacak dheweke dhisik. Aku setuju banget karo # 5; iku sing pertama sing daklakoni nalika mlebu: Ora nggatekake barang. Aku ora pengin main ing Mafia utawa diculik lan apa sing dadi peternakan lan kebun binatang? Napa aku ora bisa milih kanca miturut jeneng mburi?

  7. 7
  8. 8

    Aku setuju karo kabeh poin kajaba # 3 - Aku nganggep berkah manawa ora ana wong sing bisa mbukak MySpace-yen kaca profil. Yen ora, kita bakal tundhuk kabeh latar mburi sing sumunar lan musik sing ngganggu sing nyebabake wong adoh saka MySpace.

  9. 9
  10. 10

    Wangsulane yaiku dadi Android paranoid. Aku ora ngidini wong ndeleng profilku, mung wong sing wis dadi kanca! Mesthi wae iki bisa digunakake nganti sampeyan pengin ngubungake karo wong sing nindakake perkara sing padha. Banjur salah siji saka sampeyan kudu mbatalake watesan iki, supaya sing liyane bisa ngajak dheweke…

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.