Napa aku ora seneng Facebook

Sampeyan sing wis ndeleng aku ngomong asring krungu aku ngomong ing Facebook. Aku ing Facebook, melu Facebook… nanging ora seneng. Ana sawetara perkara sing ora disenengi ing Facebook:
facebook-nyedot.png

  1. Navigasi ora ana artine kanggo aku. Ana menu, menu sisih, pandhu arah sing katon… Aku kesasar lan ora precaya intuisi babar pisan.
  2. Aku guyon manawa Facebook iku mung AOL 10.0. Iki sistem sing ditutup… pengin dhewe kabeh lan ora pengin sampeyan lunga. Ana situs sing apik ing saindenging jaring, mandheg manawa aku bakal nindakake kabeh perkara ing kana!
  3. Ora ana pilihan kanggo nggawe pribadi. Aku bosen karo Facebook biru (# 3B5998). Ayo kula lebokake sheet style ing kaca lan selarasake!
  4. Tautan sing disponsori minangka pasokan "Singles" sing ora ana enteke ... Ibu Tunggal, Kristen Tunggal, Singles… NINGGALKE AKU Dhewe! Aku wis ngeklik X kaping satus, coba waca!
  5. Facebook bakal gagal (ya, dakkandhakake!) Kajaba bisa ngatasi salah sawijining kelemahane universal. Umume wektu ing Facebook daklakoni ngatur Facebook… Ora digunakake. Aku kudu nglirwakake aplikasi, nglirwakake undhangan, nglirwakake acara, nglirwakake panjaluk kanca, nglirwakake panyebab, nglirwakake dadi penggemar, lan nglirwakake pariwara. Ora nyenengake… ngganggu.

Kerangka aplikasi virus ing Facebook minangka cacat paling gedhe. Amarga duwe jaringan kanca, kulawarga lan kolega sing akeh, aku mlebu lan nduwe dhaptar undhangan sing ora ana enteke. Kuciwo lan ora nate mandheg. Aku ngerti ana sawetara setelan sing bisa diatur kanggo mbantu iki… nanging aku ora bisa ngerti dununge. Aku mung pengin mblokir kabeh panjaluk aplikasi kanggo miwiti.

Iki mung mratelakake panemume! Aku pengin ngrungokake omongane ...

10 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Wah, matur nuwun kanggo nambah dhaptar kenapa aku ora ana ing Facebook, lol!

    Aku njaluk undhangan saka wong-wong sing aku kenal, wong-wong sing lagi wae aku ora ngerti lan malah wong-wong sing aku ora ngerti sapa iku lan kok padha duwe alamat email pribadi! Saben-saben aku digodha (yaiku, nagged kanggo nggawe gaweyan), aku njaluk part cara liwat TOUS (ora ana wong liya maca?) Lan lelucon–"Yagene ana sing setuju karo syarat-syarat iki!?!"

  3. 3

    Aku ngerti yen aku ngenteni cukup suwe aku bakal nemokake wong liya sing ngrasa kaya aku babagan FB. Iku mung nggumunake yen dheweke kudu terus nikmati pertumbuhan sing akeh banget. Aku mikir bakal ana akeh wong sing nggunakake FB ing sangsara mung amarga iku lambang standar ing properti web2.0. Aku uga pengin ndeleng iku salah siji radikal malih utawa pungkasanipun nandhang sangsara marga saka Internet Explorer. Nalika aku ing FB aku terus takon dhewe pitakonan "kepiye aku bisa nindakake tanpa FB lan padha efektif?"

  4. 4

    Doug, aku setuju karo sampeyan. Facebook banget nyenengake kanggo kula ing kawitan, lan aku seneng kesempatan kanggo nyambung maneh karo kanca-kanca lawas. Nanging, anyar saka "dolanan" wis lungse ing titik iki lan aku nemokake sistem wis dadi bosen kanggo nggunakake lan ngatur. Kaya sampeyan, aku kudu ngimbangi wektu. Apa worth wektu kanggo ngliwati undhangan "perang mafia" sing ora ana telas lan panjaluk game sing ora sopan? Asring ora. Aku isih nggunakake layanan (rada begrudgingly) nanging aku nuduhake raos sing padha mbutuhake pendekatan luwih pangguna-oriented. Iku misale jek kula FB wis akeh banget game lan Gadgets, lan ora cukup wong nyata nyambung.

  5. 5

    Pikiran progresif Doug. Sanajan aku penggemar facebook aku pengin nambah siji menyang dhaptar. Kepiye babagan:

    #6 Kurang model bisnis sing lestari nggawe aku rumangsa yen FB bakal ilang ing kepulan asap.

  6. 6

    Aku seneng FB lan wis nyambung karo sawetara kanca lawas sing aku wis ilang. Mbokmenawa ana alesan sing apik kenapa aku kelangan dheweke ing wiwitan. Aku utamané setuju karo # 5; iku bab pisanan aku nalika aku log on: Nglirwakake barang. Aku ora arep kanggo muter ing Mafia utawa diculik lan apa karo farms virtual lan Zoos? Yagene aku ora bisa ngurutake kanca kanthi jeneng mburi?

  7. 7
  8. 8

    Aku setuju kabeh poin kajaba #3 - Aku nganggep minangka berkah yen wong ora bisa MySpace-ify kaca profil. Yen ora, kita bakal ngalami kabeh latar mburi kumrincing lan musik sing ngganggu sing nyingkirake wong saka MySpace ing wiwitan.

  9. 9
  10. 10

    Jawabane dadi android paranoid. Aku ora ngidini sapa wae ndeleng profilku, mung wong sing wis dadi kanca! Mesthi iki mung dianggo nganti sampeyan pengin nyambungake karo wong sing nindakake perkara sing padha. Banjur salah siji saka sampeyan kudu mbatalake watesan iki kanggo sementara, supaya sing liyane bisa ngajak dheweke…

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.