Apa Facebook Bisa kanggo Bisnis Cilik?

bisnis facebook

Survei anyar babagan pamilik bisnis cilik ditindakake kanggo nemokake kepiye bisnis nggunakake kaca Facebook. Asil nuduhake manawa, sanajan mung setengah saka responden nggunakake jaringan sosial, sawetara pangguna nglaporake nambah penghasilan. Usaha cilik nggunakake Facebook kanggo nuduhake informasi dhasar, nuduhake konten, ngobrol karo pelanggan, menehi dhukungan lan nganakake kontes lan hadiah.

Mungkin data sing paling mbingungake yaiku akeh bisnis sing ora ngerti manawa Facebook nawakake solusi halaman bisnis. Kasunyatane 17.2 persen ora yakin carane entuk siji lan 14.5 persen durung nate krungu bab siji! Ala banget. Kanggo nyritakake sejatine, aku ora yakin bakal akeh pitulung kanggo wong-wong kasebut 🙂

Kadhangkala, dhasar-dhasar kasebut ngasilake asil sing paling apik! Kanca-kanca mudhun ing Kafe 120 gawe tugas sing hebat ing Facebook, ngumumake khusus dina kasebut lan terus foto karo kabeh kanca sing mampir menyang Pumpkin Steamer (mmmmm!). Wong mlaku-mlaku terus sedina muput sawise mriksa kaca Facebook!

infographic bisnis facebook

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.