Asil Survei Usaha Kecil Facebook

Asil Ukur Facebook

Roundpeg fokus ing bisnis cilik. Dadi, nalika aku mesthi kepincut karo apa sing ditindakake perusahaan sing luwih gedhe, bisnis gumantung karo pemahaman apa sing ditindakake, dipikirake, dipengini lan dibutuhake para pamilik bisnis cilik.

Lan amarga fokus kasebut, kita ngluncurake serangkaian studi kanggo ngerti kepiye bisnis cilik (1 - 25 karyawan) nggunakake media sosial. Nalika wis ana sawetara survey babagan kepiye firma Fortune 500 mlebu ing media sosial, ora ana sawetara konten babagan perusahaan cilik. Kita pengin ngerti manawa perusahaan cilik ngarah utawa mundur saka mitra sing luwih gedhe babagan panggunaan media sosial.

Asil Ukur Facebook

Nalika prédhiksi sawetara asil, temuan liyane kaget. Kita nyusun asil pambuka dadi kertas putih ing wulan Agustus, (download ing kene http://wp.me/pfpna-1ZO) lan diterusake kanthi luwih cetha ing Facebook.

Kita duwe tanggapan sing apik lan akeh wawasan menarik babagan eksperimen bisnis cilik, lan nggunakake Facebook kanggo nambah usahane. Saiki, kita wis nyusun kabeh asil dadi kertas putih sing jero.

Isi formulir ing ngisor iki kanggo ndownload salinan GRATIS.

Lan kita miwiti panelitian twitter, mula manawa sampeyan kudu nuduhake pikirane ing kene.
Sampeyan butuh sawetara menit kanggo mbukak PDF sawise sampeyan tekan tombol kirim, mula kudu sabar.
Formulir Online - Kertas Putih Facebook - COPY

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.