Keamanan Facebook dening Facebook!

infographic keamanan facebook

Facebook terus nambah fitur keamanan kayane wis asring banget. Saben statistik, asil dandan bisa digunakake lan nyuda masalah. Minangka upaya monumental kalebu mandheg luwih saka 600,000 login kompromi saben dina! Fitur keamanan ora gampang. Katon yen Facebook ngerti sepira kompleksitas fitur keamanane, mula banjur nerbitake iki Infografis Keamanan Facebook.

Ing Facebook, kita njupuk privasi lan keamanan wong sing nggunakake situs iki kanthi serius. Nggunakake kombinasi inovasi teknologi kayata pamriksa database lan blokir dalan, uga staf sing dikhaskan, kita ngupayakake 24/7 kanggo mesthekake kabeh informasi aman lan aman.

keamanan facebook

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.