Pandhuan Pemasar Facebook Ads Ads

facebook retarget

Facebook nawakake target pariwara ing aliran warta lan sidebar ing Facebook Exchange. Tarif klik-tayang ing feed warta wis meningkat lan luwih maju tinimbang iklan sidebar. MDG Advertising, agensi iklan layanan lengkap karo kantor ing Boca Raton lan New York, NY, wis nerbitake babagan iki Facebook Retargeting infographic.

Infographic mbukak kanthi ndeleng cara kerja FBX lan nyebutake pangguna aktif Facebook sing 1.15 milyar, kanthi 61% melu saben dina. Banjur njlentrehake bedane ing antarane penempatan alur kanan asli lan shift News feed anyar, negesake kepiye pariwara Facebook Exchange sing paling apik kanggo iklan produk sing nyurung tanggepan langsung, dene iklan News Feed cocog kanggo promosi media-sentris sosial lan pemasaran konten.

Data sing dikoleksi lan mateni situs sampeyan diklumpukake dening Facebook kanggo ngoptimalake target pamirsa. Digabungake karo target lan penyaringan dhewe, sampeyan bisa ngoptimalake pariwara Facebook supaya entuk investasi sing apik.

a-marketer-guide-to-retargeting-on-facebook

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.