Apa Pengecer Bisa Nyerang Emas ing Facebook?

facebook logoMiturut Foresee… ya. Nglamar nerbitake sawetara temuan ing sawetara statistik ritel sing ana gandhengane karo Facebook saiki. Ing ngisor iki sawetara pinemune:

  • 56% utawa tukang toko menyang situs web e-eceran paling dhuwur sing sesambungan karo situs web media sosial sing dipilih? kanca? utawa? tindakake? utawa 'langganan? menyang toko ing situs jejaring sosial kayata Facebook, Twitter lan Youtube. Iki minangka bukti kesetiaan pelanggan lan minat ing keterlibatan sosial. Para pembeli pancen milih nindakake sesambungan karo pengecer ing situs sosial.
  • Facebook minangka adoh, papan sing paling apik kanggo nggayuh para pembeli. Luwih saka separo wong sing toko online nggunakake Facebook, lan para pembeli online sing melu media sosial, luwih saka 80% nggunakake Facebook. Nanging, tampilan ora resmi ing kaca Facebook saka 100 pengecer online Top nerangake manawa saprapat ora duwe kehadiran resmi Facebook. Kanthi tembung liya, setengah saka pengecer online paling dhuwur ora ana ing Facebook.
  • Pelanggan utamane sesambungan karo pengecer ing media sosial situs kanggo sinau babagan produk lan promosi? mung 5% nggunakake media sosial utamane kanggo dhukungan pelanggan? impen pemasar dadi kenyataan. Konsumen pengin perusahaan? informasi, sales lan spesial; pengecer mung kudu sinau cara menehi kanthi efektif.

Aku ora setuju manawa "Facebook, minangka papan paling apik kanggo nggayuh para pembeli." Aku ngira iki bisa ditulis kanthi luwih apik, "Facebook, nganti saiki, dadi pemimpin jaringan sosial sing pengaruh lan jaringan sosial paling gedhe nganti saiki. Akibate, penjualan eceran adhedhasar pengaruh pancen apik. " Kanthi 175 yuta pangguna aktif, ora diraguhi manawa Facebook duwe persentase pembeli sing gedhe. Kayane ujar, "Wong sing nyetir mobil bisa tuku gas saben wulan." 🙂

Miturut pendapat saya, cara paling apik kanggo tekan para pembeli saiki wis mudhun, mesin telusuran. Aku ora lunga menyang Facebook kanggo riset babagan tujuan sabanjure lan maksudku ora bakal tuku ing Facebook. Nanging, nalika niat arep tuku - aku asring nabrak mesin telusuran.

Ngandika, aku ora ngeculake kesempatan kanggo bisnis nyambung karo konsumen ing Facebook. Kosok baline, Laporan Media iki mbuktekake manawa konsumen pengin nyambung karo pengecer liwat media sosial.

  • 61% responden ujar manawa dheweke sesambungan karo 1 nganti 5 merek liwat media sosial.
  • 21% responden ujar manawa ana sesambungan karo 6 nganti 10 merek liwat media sosial.
  • 10% responden ujar manawa ana sesambungan karo 11 nganti 20 merek liwat media sosial.
  • 8% responden ujar manawa sesambungan karo luwih saka 20 merek liwat media sosial.

Aku wis ngomong sadurunge media sosial minangka penguat kanggo bisnis online Facebook minangka penguat gedhe! Konektivitas anggota lan kemampuan kanggo nuduhake keputusan tuku, mesthi dadi kesempatan sing apik. Utamane yen sampeyan duwe proses kanggo nyambungake lan menehi penawaran kanggo anggota kasebut.

2 Komentar

  1. 1

    Saiki bakal kepenak ngerti yen konsumen ngrencanakake tuku barang kanthi online, apa dheweke online kanthi khusus kanggo nggoleki barang kasebut utawa apa dheweke nggunakake wektu ing situs jaringan sosial sadurunge nggoleki. Aku ngerti akeh wong duwe kebiasaan nggunakake Facebook utawa Twitter utawa situs jejaring sosial liyane sadurunge nindakake tindakan liya ing internet.

    Yen konsumen biasane nggunakake situs jejaring sosial luwih dhisik, mula pratelan saka Foresee duwe validitas sing luwih sithik.

  2. 2

    Great Post Doug. Aku seneng karo garis babagan korélasi mobil / gas. Sampeyan uga bisa nambah Aplikasi menyang diskusi iki. Wong sing duwe iPhone duwe Aplikasi luwih akeh. 🙂

    Terus terang saka sudut pandang ritel, aku curiga yaiku owah-owahan sing luwih gedhe lan menehi luwih akeh kesempatan. Aku bisa uga "Fan" Amazon nanging aku ora ngerti yen aku wis bali menyang Fanpage. Aku tuku ALL TIME nganggo Aplikasi Amazon. Aku seneng Southwest lan Tututi ing Twitter nanging ora nggatekake. Aku melu Aplikasi Southwest ALL THE TIME… Aku mung pindhah saka bank sing wis daklakoni bisnis sajrone 20 taun… sing duwe kaca penggemar lan aku bisa ngetutake ing Twitter. Aku ngalih amarga Chase duwe Aplikasi apik tenan sing bakal daklakoni kaping pirang-pirang.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.