Sampeyan Produk Facebook

wayang kulit facebook

Joel Helbling mampir kantor ing dina Jumuah kanggo nedha awan sing gedhe banget nalika ngobrol karo sawetara topik. Joel ngutip wong sing ujar manawa, minangka perusahaan media sosial, sampeyan kudu mutusake apa produk sampeyan… wong utawa platform. Akeh wong (kalebu aku) ndeleng valuasi platform kaya Facebook lan nganggep iki minangka gelembung paling gedhe ing sejarah.

Aku isih ngerti ... nanging penting kanggo ngakoni yen regane Facebook ora asale saka piranti lunak, yaiku amarga akeh pangguna. Sampeyan produk Facebook, dudu aplikasi kasebut. Facebook wis nggawe prilaku, nyekel data, lan saiki ngoptimalake kanggo adol pariwara. Dudu babagan piranti lunak, nanging sampeyan. Dudu kanggo adol layanan utawa produk, nanging uga adol sampeyan.

marrionette facebookAna masalah sing ana gandhengane karo rencana bisnis, lan iku mung wong dudu perkara sing sampeyan bisa ngontrol. Wong padha berubah-ubah. Wong mandhiri kanthi cara liya lan pengikut kanthi cara liya. Sanalika Facebook dadi 800 yuta pangguna, dheweke bisa kanthi gampang ninggalake Facebook kanggo platform sabanjure.

Bianca Bosker bubar wrote:

Nanging saiki, rasa ora puas karo Facebook katon luwih akeh tinimbang sing ora dikatutake. Luwih saka saprotelon pangguna Facebook ngentekake luwih akeh wektu ing situs kasebut tinimbang saiki nem wulan kepungkur, jajak pendapat Reuters / Ipsos anyar ditemokake, lan tingkat pangembangan pangguna AS Facebook ing wulan April minangka sing paling cilik wiwit comScore miwiti nglacak angka patang taun kepungkur Miturut laporan sing bakal teka saka Indeks Kepuasan Pelanggan Amerika, "kepuasan pelanggan karo situs kasebut [Facebook] wis mudhun." Malah Sean Parker, presiden pertama Facebook lan investor awal ing perusahaan kasebut, ujar manawa rumangsa "rada bosen" karo jaringan sosial kasebut.

Minangka pemasar, iki penting banget - lan nuduhake kepiye cara ngganti metode kanggo nggayuh pamirsa utawa nambah komunitas. Tujuane kita ora kudu ndeleng kepiye cara nggawe pariwara ing sawetara jurang sing angel diabaikan ing tembok Facebook, tujuane kudu nggawe prospek dadi pelanggan, lan pelanggan dadi penggemar, lan penggemar dadi pendukung sing mbantu tembung babagan produk lan layanan sing apik.

Pemasar isih mikir yen kabeh bisa ditindakake tuku perhatian lan, ing jagad sing akeh gangguan, sing saya angel. Yen Facebook duwe perhatian, mesthine yen mbuwang dhuwit kanggo pariwara Facebook bakal narik perhatian sing dibutuhake. Bisa nganti winates. Nanging yen sampeyan ngowahi strategi lan ora prihatin tuku manungsa waé lan liyane ing pantes manungsa waé, kepiye upaya pemasaran sampeyan bakal diganti?

Sampeyan ora mung kudu dipikirake, nanging sejatine sampeyan kudu miwiti nggarap. Facebook ora bakal duwe kita ing salawas-lawase.

One comment

  1. 1

    aku nulis ing rencana bisnis PhotoSpotLand ™ lan aku mbaleni apa wae. Aku nggawe conto ing ngisor iki: Minangka Nelayan, kita ngoyak lobster, produk lan produke dudu kapal lan jala… LOBSTERS. Lobi minangka pangguna, kita adol pelanggan, calon pelanggan, marang para pelanggan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.