Pangguna Daya Facebook

infographic pangguna daya facebook

Dina iki dina! Facebook bakal dadi properti $ 100 milyar kanthi resmi, lan dadi perusahaan sing paling dhuwur ing Amerika Serikat. Sejatine, aku ora bakal tuku siji saham yen aku duwe posisi. Aku pancen naif, nanging ora ngira ana cukup manungsa ing Bumi kanggo nyengkuyung pertumbuhan sing cukup kanggo ngasilake investasi kanthi bathi sing apik. Aku percaya dheweke mung ngenteni suwe.

Nanging aku nyimpang. Ora ana sangsi manawa, kanthi 900 yuta anggota, Facebook iku bocah gedhe ing blok kasebut. Akeh perusahaan sing ora ngukur pengaruh media sosial kanthi jumlah penggemar sing wis dikumpulake. Sing ngetung ora dadi masalah… sing penting yaiku pirang-pirang pangguna daya sing ana ing tengah-tengahe. Pangguna daya bisa duwe pengaruh gedhe babagan panyebaran pesen lan pengaruh sing signifikan tumrap keputusan tuku.

Panjaluk wis ngembangake infographic iki kanthi data saka Pew Research lan Facebook - nyedhiyakake sawetara data apik babagan Pangguna Daya Facebook.

Pangguna Daya Facebook

Permintaan nyedhiyakake solusi nggawe permintaan konsumen kanggo bisnis cilik. Aplikasi piranti lunak minangka layanan digunakake dening pelanggan kanggo nambah penghasilan, supaya klien bali, lan ngatur operasi kanthi luwih efektif.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.