Cara Ngoptimalake Kaca Bisnis ing Facebook

kaca facebook

Akeh pangowahan karo Facebook ing taun-taun pungkasan yaiku nyepetake kesenjangan antarane perusahaan lan konsumen supaya Facebook bisa ndorong perdagangan, lan pungkasane entuk pangsa pasar pariwara saka Google. Kanggo nindakake iku, dheweke wis nambah kemampuan telusuran. Saiki manawa luwih akeh konsumen nggunakake Facebook kanggo nggoleki, pancen penting manawa bisnis sampeyan didaftar kanthi bener, lokasi sing ditemtokake, lan bisnis sing dikategorikake kanthi akurat ing Facebook.

Awal musim panas iki IFrame Apps ngumumake Tata Letak Kaca Anyar Facebook, ing infographic iki, dheweke kudu ndeleng visual sing luwih jero babagan sing beda. Infographic iki nyakup 5 pangowahan penting, kebutuhan anyar kanggo nambah tab menyang kaca sampeyan, lan wawasan babagan tegese tata letak anyar kanggo masa depan kaca Facebook.

The gambar profil, Gambar tutup, tombol nelpon-kanggo-tumindak, tab kaca, lan anyar telusuran kabeh wis ganti. Dheweke nyoba nggawe kaca Facebook luwih cedhak karo migunani situs web. Ngandika, aku bakal ora tau ngandelake Facebook kabeh amarga duwe pamirsa lan aku ora. Nanging, aku seneng nggawe strategi kanggo nggawa pengunjung menyang kaca Facebook bali menyang dhaptar pelanggan utawa kita Komunitas Martech.

Aplikasi IFrame nyengkuyung keterlibatan liwat panggunaan Aplikasi Facebook kanggo nyurung luwih akeh penggemar saka Facebook menyang corong konversi sampeyan, kalebu situs mini ing tab kaca Facebook, tab kupon, tab toko, nyengkuyung para pengunjung seneng karo kaca Facebook, nggawe buletin otomatis , nambahake formulir kontak ing tab, nambah link menyang situs sampeyan, utawa ngaktifake koleksi timbal.

Ndhaptar Aplikasi IFrame Dina Iki!

Cara Ngoptimalake Kaca Bisnis ing Facebook

ngoptimalake kaca facebook

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.