Cara Ngapikake Kaca Facebook Sampeyan

operasi kaca facebook

Shortstack wis nggunakake operasi mentalitas - mbusak apa sing ora bisa digunakake lan ndandani sing rusak - minangka infographic sing migunani kanggo menehi Kaca Facebook. Mangkene dhaptar tips babagan cara ngoperasikake lan ningkatake Kaca Facebook:

  1. Kanggo nambah visibilitas, nulis katrangan foto kanggo foto sampul sing kalebu CTA (kanggo nindakake iki, cukup klik ing foto lan tulis ing papan sing diwenehake).
  2. Kanggo nglacak data pangguna kanggo nargetake iklan, "Ekspor Data" saka panel Wawasan sampeyan saben minggu utawa saben wulan. Gunakake laporan kanggo nglacak kemajuan Kaca lan ngawasi kiriman sing paling akeh keterlibatan.
  3. Nganyari status Kiriman kudu ditrapake kanggo merek sampeyan. Tindakake aturan 70/20/10. Pitung puluh persen postingan kudu nggawe pangenalan merek; 20 persen isi saka wong / merek liyane; 10 persen promosi.
  4. Netepake gaya Kaca lan gawe pandhuan gaya media sosial dadi admin ngerti apa sing kudu dikirim - lan apa sing ora. Temtokake manawa nada Kaca nyenengake, lucu, informasi, jurnalistik, lan liya-liyane.
  5. Yen sampeyan nggunakake aplikasi pihak katelu, priksa manawa gampang diakses ing piranti seluler. Gunakake kode QR ing tandha ing toko kanggo nuntun pelanggan menyang Kaca Facebook utawa aplikasi khusus.
  6. Nalika nanggapi pangguna ing bagean komentar nganyari status, tampilake umpan balik negatif dadi pelanggan lan calon pelanggan bisa ndeleng kepiye tanggapan sampeyan.
  7. Fitur telung gambar cilik aplikasi sing paling penting ing Timeline lan klebu ajakan tumindak ing saben gambar cilik app.
  8. Foto profil kudu nglengkapi foto sampul. Ganti foto profil sampeyan asring kanggo nggambarake musim, nyorot preinan, lsp.
  9. Gunakake iklan Facebook kanggo target pangguna kanthi kapentingan sing pas. Crita sing Disponsori lan Kiriman sing Disedhiyakake minangka pilihan iklan sing apik kanggo mbantu nambah potensial virus saka kiriman sampeyan.
  10. Ing bagean Babagan Kaca Sampeyan, dhaptar URL perusahaan sampeyan dhisik yen bisa; isi bagean liyane kanthi lengkap, kalebu URL menyang situs liyane. Gunakake bagean iki kanggo uga nyakup informasi babagan bisnis sampeyan, kaya tanggal digawe, informasi kontak lan tonggak sejarah sing wis tekan.

facebook-kaca-infographic

4 Komentar

  1. 1

    Dadi, aku ngerti yen nuduhake foto karo teks luwih apik tinimbang mung gambar biasa. Apa sing sampeyan pikirake babagan iki? Uga apa sing wis sampeyan pengalaman bareng nuduhake video ing Faceboook? Apa sampeyan mikir dheweke mbantu. Aku seneng nggunakake.

  2. 2
  3. 3

    Artikel sing apik, sampeyan wis ngirim sawetara tips migunani ing kene. Lan apa sampeyan mikir babagan nanggapi pitakonane para penggemar? Apa penting kanggo nanggapi kanthi tepat wektu kanggo pitakon utawa komentar? Kepiye pengaruh iki menyang kaca Facebook?

    • 4

      Kabeh gumantung karo pangarepan. Aku percaya umume konsumen takon lan ngarepake wangsulan langsung. Sawetara… kaya kita tanpa staf aktif sing nunggu… butuh wektu luwih suwe. 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.