6 Strategi sing Dienggo Hotel Kanggo Nggunakake Pemasaran Facebook

Pemasaran Facebook kanggo Hotel

Pemasaran Facebook utawa mesthine dadi bagean integral saka kampanye pemasaran hotel. Hotel Killarney, operator hotel ing salah sawijining tujuan wisata Irlandia, wis nggabungake infographic babagan topik kasebut. Cathetan sisih… kepiye tenan manawa perusahaan hotel ing Irlandia ndeleng mupangate kalorone pangembangan infographic lan Pemasaran Facebook?

Ngopo #Facebook minangka faktor utama kanggo bocah umur 25-34 taun nalika milih plancongan utawa tujuan plancongan

Infographic nyedhiyakake langkah demi langkah kanggo hotel kanggo njupuk keuntungan saka Facebook kanggo upaya pemasaran, kalebu:

  1. Cara nyiyapake a kaca Facebook kanggo hotel sampeyan
  2. Cara target lan promosi konten lan pariwara nggunakake Facebook Ads.
  3. Cara nggabungake Facebook Messenger kanggo nambah pengalaman pelanggan.
  4. Cara nggawe pamirsa nggunakake video wektu nyata Facebook Live.
  5. Cara nggedhekake jangkauan kanthi promosi Facebook Priksa-In.
  6. Cara nambah reputasi kanthi nyengkuyung Ulasan Facebook.

Ekosistem pemasaran Facebook pancen nduweni kabeh alat sing dibutuhake kanggo nggayuh, melu, lan nambah pamirsa kanthi online. Lan ora mung kanggo hotel, aku yakin strategi iki cocog kanggo tujuan apa wae tujuan wisata!

Pemasaran Facebook kanggo Hotel

 

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.