Biaya Pemasaran Facebook

pemasaran facebook biaya

Minangka ditampilake infographic iki, luwih akeh pemasar nggunakake luwih akeh wektu lan ngandelake Facebook minangka bagean saka upaya Pemasaran. Miturut pendapatku, ana 3 strategi utama pemasaran Facebook:

  • Iklan Facebook
  • Aplikasi Facebook (kalebu Fcommerce)
  • Keterlibatan Facebook

Mayoritas pemasar mung njupuk kauntungan saka pamirsa gedhe sing ditawakake Facebook kanthi nyoba melu dheweke liwat tembok Facebook. Nanging, saya akeh perusahaan sing ngupaya aplikasi Facebook kanggo nambah konversi ... ing Facebook utawa bali menyang situs kasebut. Saiki aplikasi bisa dikembangake kanthi gampang (umume sithik kode ing sekitar iframe), luwih akeh perusahaan sing nindakake tugas sing apik kanggo ngenalake aplikasi sing apik. Kajaba iku, yen sampeyan bisa njaga pangguna ing Facebook lan ngonversi, tarif kasebut wis luwih apik.

biaya facebook 3

Pungkasan yaiku pariwara Facebook… sing bisa digunakake kanggo nggawa luwih akeh wong menyang kaca Facebook utawa metu menyang situs eksternal. Biaya pariwara kasebut ora regane, luwih-luwih yen sampeyan ndeleng kabeh informasi sing bisa target. Sejatine, saben aspek profil pribadi bisa ditargetake kanthi iklan Facebook. Bubar iki kita langsung kampanye menyang karyawan perusahaan tartamtu!

Infographic saka Flowtown.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.