2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Saiki yen ngomong babagan bisnis sampeyan ora bisa mbayangake
    aja digandhengake karo situs media sosial. amarga umume wong bakal mikir
    manawa kabeh bisa diakses kanthi online lan uga ana sing mikir yen ora
    melu media sosial kanthi teknis manawa sampeyan ora "mlebu"
    nyuda minat masarakat supaya tetep ana gandhengane karo bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.