2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Saiki yen sampeyan ngomong babagan bisnis, sampeyan ora bisa mbayangno yen sampeyan
    aja digandhengake karo situs media sosial. amarga akeh wong bakal mikir
    sing kabeh bisa diakses online lan uga wong mikir yen sampeyan ora
    melu ing media sosial uga teknis sampeyan ora "ing" kang siji
    nyuda kapentingan wong kanggo tetep nyambung karo bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.