Tombol Facebook Kaya lan Integrasi WordPress

seneng

Kanthi Tombol Facebook Kaya diluncurake, aku ngira bakal ngenteni sawetara bengi iki lan nggabungake menyang blog WordPress. Aku uga nggabungake ing a compendium blog klien uga bengi iki.

Langkah pertama cukup gampang - cukup tambahkan kode iframe menyang kaca template (indeks lan siji). Amarga kaca indeks sampeyan bisa duwe pirang-pirang postingan, penting kanggo ngowahi tombol ing loop kaca supaya link permanen ditambahake kanthi bener.

<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=
& layout = button_count & action = kaya "scrolling =" no "frameborder =" 0 "allowTransparency =" true "style =" border: none; kebanjiran: didhelikake; jembaré: 250px; dhuwur: px ">

Aku uga nyetel jembaré banjur nindakake sawetara CSS kanggo ngambang tombol ing jejere Tombol Retweet Twitter. Alesan kenapa alat kasebut apik banget yaiku ora mbutuhake login, pandhu arah, lan liya-liyane. Sampeyan mung klik tombol lan sampeyan wis ngirim status menyang Facebook (utawa Twitter).

Kajaba iku, sampeyan uga bisa nyelehake data meta ing header blog kanggo Facebook sing diekstrak. Mangkene carane aku nyunting aku:

"/>

Pungkasane, aku ngarep-arep bisa ndeleng wong nulis plugin sing apik kanggo nindakake iki. Aku durung nyoba kanggo ndeleng dalan sing luwih apik - cara iframe utawa Facebook JavaScript SDK cara Yen sampeyan wis ngidentifikasi plugin sing apik kanggo ngrampungake, ayo dakcritakake!