Apa sing Disukai Facebook Babagan Kita

ngumumke seneng facebook

Pancen angel dipercaya manawa kanthi ngeklik sawetara suka, platform kanthi akurat bisa ngramal babagan konsumen sing nggunakake tinimbang sing bisa dibayangake - nanging kasunyatane. Iki minangka kekuwatan pemasaran basis data lan bisa uga nuduhake cacat dhasar ing logika para pemasar media sosial. Nalika kita kabeh pengin dianggep individu, data menehi gambaran sing beda banget. Kita babar pisan ora unik.

Panliten nuduhake manawa atribut pribadi intim bisa diprediksi kanthi akurasi tingkat tinggi saka 'jejak' sing ditinggalake kanthi prilaku digital sing ora sopan, ing kasus iki Facebook Likes. Panliten kasebut ngasilake pitakon penting babagan pemasaran pribadi lan privasi online. Universitas Cambridge

Wong ing Wishpond wis nggabungake akeh temuan ing infographic sing apik iki:

Facebook Seneng Mbukak

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.