Facebook minangka Situs Web Anyar

pusat blog

Sawise diskusi hebat karo Justin Kistner dina Jumuah, aku mbukak mata kanggo Facebook lan kesempatan kanggo nggedhekake jangkauan lan obrolan online. Nganti saiki, kita pancen wis nggunakake strategi kaya iki:

jalur media sosial lawas s1

Kita nggunakake blog minangka inti strategi media sosial kita, nyopir konten menyang njaba supaya bisa ditambah karo media sosial… banjur nuntun lalu lintas bali menyang blog, situs lan konversi. Model kasebut ora mung apik, nanging uga bisa ngontrol medium lan konten kanthi luwih apik. Pungkasan, kita ora ngerti apa sing bakal mbesuke Facebook, apa bakal menehi boot ... lan kita pancen ora duwe kesempatan kanggo ngonversi saka Facebook.

Ora maneh. Évolusi platform Facebook uga tingkat adopsi sing luar biasa nggawe Facebook dadi tujuane dhewe. Kaya sing kita pikirake babagan jalur konversi liwat blog lan situs, kita uga kudu miwiti nggawe jalur konversi saka njero Facebook. Kita isih butuh blog lan situs web… nanging Facebook ora dadi media liwat, tujuane.

jalur media sosial anyar s2

Iki ora mokal. Nyatane, amarga kabeh aplikasi dibangun nganggo bingkai tertanam (iframes), situs sampeyan gampang ditiru saka njero Facebook kanthi bingkai 520 piksel sing dioptimalake. Kita nindakake iki nalika maneh kanggo Wild Birds Unlimited… ngembangake integral nyimpen sistem lokasi ing Facebook sing sejatine didhukung saka platform inti ing sanjabane Facebook! Sisih paling angel, kanthi jujur, njamin kabeh platform aman karo SSL.

Dadi, saya sengit banget, kita kudu mikir beda babagan cara nggunakake Facebook, pariwara ing Facebook, lan kepiye pengin ngowahi likes dadi pelanggan. Kasunyatane, saiki, kita ora nggunakake otomatis Kaca Facebook kita mula kita bisa miwiti pacelathon ing kana! Kita bakal miwiti nggawe integrasi lan konversi sing luwih kuat ing sisih tembok tinimbang nyoba meksa supaya wong-wong metu saka Facebook (nalika dheweke ora pengin lunga) lan bali menyang situs kita.

BTW: Diagram apik digawe karo nggunakake alat klien anyar Mindjet… alat sing luar biasa kanggo pemetaan pikiran, desain proyek lan pangembangan bebarengan karo integrasi ketat kanggo Microsoft Office!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.