Gagasan Kontes Liburan Super Festive Facebook

ide kontes liburan facebook

ShortStack dianalisis luwih saka 50,000 Kaca Facebook aktif lan 300,000 aplikasi Facebook Khusus sing nyedhiyakake luwih saka 1.4 milyar penggemar Facebook lan, kalebu sawetara sing ditemokake: Keterlibatan ing wulan Desember mundhak nganti 66 persen ing aplikasi Kaca Facebook khusus! Data liyane sing ditemokake babagan merek sing nggunakake aplikasi Facebook Page sajrone wulan Desember:

  • Merek ndeleng kenaikan 66% ing pengajuan kontes
  • Merek ndeleng kenaikan 57% ing adat Enggo bareng aplikasi Facebook Page
  • Merek ndeleng kenaikan 47% ing adat Tampilan app Facebook Page
  • Merek ndeleng kenaikan Facebook khusus 33% Aplikasi kaca nuduhake menyang kanca Facebook tartamtu

Kabeh kalebu asil sing apik - mula entuk tanggalan kanggo nglakokake ASAP! Pamaca blog Tech Tech - njupuk kauntungan, gunakake tautan afiliasi, lan miwiti akun ShortStack kanthi gratis!

ide-kontes-preinan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.