Gagal Facebook

facebook gagal infographic

Minggu kepungkur kita bareng Infografis Keamanan Facebook sing nuduhake langkah-langkah keamanan lan statistik sing digawe lan didokumentasikake Facebook. Ora kabeh unicorn lan pelangi! Facebook wis entuk rasa isin lan kuwalik liwat pirang-pirang taun.

Ora ana sangsi Facebook entuk pass saka pirang-pirang kegagalan amarga kasunyatane dheweke wis entuk apa sing durung bisa digayuh platform liyane. Nanging, Gagal Facebook WordStream infographic isih apik banget!

kegagalan facebook

4 Komentar

  1. 1

    Facebook uga katon ora nggatekake masalah sing digawe aplikasi liyane nalika privasi. Nduwe API mbukak ora padha karo nggawe privasi dadi prioritas utama. Masalah privasi bakal dadi perkara penting sabanjure, lan perusahaan cerdas ing kana bakal njupuk langkah sing kuat kanggo mbantu para pelanggan lan pangguna ngenali, nglindhungi, lan ngatur privasi. Undhang-undhang anyar ing Eropa sing dileksanakake kanggo nglanggar pelanggaran privasi bakal tekan gisik kita, lan saiki wis wayahe. Danny Brown duwe kiriman menarik banget babagan Klout lan Facebook, sing diwaca. http://dannybrown.me/2011/10/27/is-klout-using-our-family-to-violate-our-privacy/

    • 2

      Hmmmm… Aku maca materi lan ngira aku isih durung ngerti. Yen "Aku" mlebu Klout, aku bisa ndeleng saran, sing bisa kalebu koneksi sing dakkepenake. Nanging, iku nalika aku mlebu Klout… ora nalika wong liya ndeleng profilku. Apa aku kekurangan?

      Doug

  2. 3

    Nalika aku ngerti diskusi ing situs kasebut, masalah karo Klout yaiku pangguna sing ora ngidini akses menyang akun Facebook, nanging ikon Facebooke katon ing Klout, lan masarakat bisa nggunakake iki kanggo ngakses profil Facebook pribadi. 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.