Apa Ana Alat Acara sing Luwih Apik tinimbang Facebook?

Layar layar 2015 04 27 ing 1.34.55 PM

Wingi kita mengeti taun kapindho karo taun Festival Musik & Teknologi ing kene ing Indianapolis. Acara kasebut minangka dina perayaan kanggo sektor teknologi (lan wong liya) kanggo istirahat lan ngrungokake sawetara band sing apik tenan. Kabeh hasil menyang Masyarakat leukemia & limfoma kanggo ngelingi bapakku sing kalah perang setaun setengah kepungkur amarga AML Leukemia.

Kanthi 8 band, DJ, lan Komedian, sejatine mung ana siji papan online kanggo dipasarake lan komunikasi karo prospek, kanca, penggemar, staf acara, lan para pamiarsa… Facebook. Kasunyatan manawa aku bisa nuduhake video lan foto, menehi klompok tag lan sponsor, lan banjur promosi band lan sponsor acara lan nggabungake kabeh ing sak panggonan iku gampang banget. Tambah pariwara Facebook, lan kita bisa nggedhekake acara kanthi signifikan.

Nalika situs duwe informasi, ora bakal dadi komunitas sing berkembang kaya Facebook. Kita asring takon karo perusahaan manawa dheweke kudu nggawe komunitas ing situs kasebut lan aku nerangake sepele angele. Wong ora mung fokus ing produk, layanan, merek… utawa acara. Acara iki mung minangka salah sawijining akhir minggu pendukung lan ing kana Facebook cocog banget.

Yen aku duwe kekarepan kanggo Acara Facebook, dheweke bakal:

  • Ngidini penjualan tiket - kita nyambut gawe liwat Eventbrite kanggo adol, nanging tegese isih ana sambungan antara nomer wong sing ujar kasebut arep lan wong-wong sing sejatine dituku karcis Kepiye carane yen aku bisa nangani tuku tiket, diskon tiket, lan uga tuku tiket kanggo klompok liwat Facebook?
  • Tag Acara ing Foto lan Video - ayo diadhepi, kita kabeh sibuk banget kanggo menehi hashtag saben komentar, foto, utawa video kanggo sawijining acara. Apa apik banget yen Facebook ora ngidini sampeyan menehi tandha ing papan lan masarakat… nanging kepiye acara kasebut? Ninggalake menyang administrator kanggo nyetujoni utawa mbusak label kaya sing ana ing tag Kaca Facebook.
  • Ngidini Ekspor Email utawa Marketing - Saiki aku duwe acara… kepiye maneh lan ngajak wong taun ngarep? Kayane bisu nanging nalika ngekspor dhaptar tamu, aku mung entuk dhaptar jeneng. Kepiye carane mbantu aku?
  • Undhangan Unlimited - Aku nyiyapake sawetara administrator kanggo acara kasebut lan kita kabeh pungkasane nemoni wates undhangan sing dikirim, sanajan saben wong mung diundang sepisan. Iki minangka wong sing dadi kancaku utawa ngetutake aku ... kenapa sampeyan matesi tekan undhangan Acara kaya iki?

Yen aku duwe opsi kasebut, sejatine aku ora yakin apa bakal nggawe situs acara utawa nggunakake sistem tiket.

Kita uga nggunakake Twitter lan Instagram, nanging sawetara band ora duwe akun Twitter lan liyane uga ora ngawasi Twitter utawa Instagram. Nanging kabeh ana ing Facebook sadurunge, sajrone, lan sawise acara kasebut. Ayo diadhepi - Acara Facebook minangka siji-sijine game ing kutha.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.