Anatomi Penggemar Facebook

anatomi penggemar facebook

Moontoast nindakake tugas luar biasa kanggo ngembangake perwakilan visual saka anatomi keterlibatan Facebook. Dheweke duwe peringkat penggemar ing Spektrum Keterlibatan Fan saka penggemar potensial nganti penggemar super, nyedhiyakake elemen data sing dibutuhake kanggo ngukur sukses, uga dalan sing ditindakake saben jinis penggemar kanggo ngasilake investasi sing positif.

Saka kiriman ing Facebook Fan Engagement:

Ing jumlah penggemar paling dhuwur (Kaya kaca) dudu metrik sing apik kanggo keterlibatan. Keterlibatan komunitas (seneng lan komentar) rata-rata udakara 3%. Kanggo nambah interaksi karo penggemar, gunakake macem-macem jinis konten kanggo nuwuhake obrolan sing ndadekake hubungan karo komunitas lan nggawe penggemar potensial menyang superfans. Ngenalake commerce minangka bagean saka sakabehe strategi media sosial minangka cara sing apik kanggo menehi hadiah kanggo para penggemar lan nggawe rame babagan kaca Facebook sampeyan. Iki kabeh mbutuhake pangerten manawa jagad sing kita lakoni saiki nggawe luwih gampang nate duwe hubungan nyata karo pelanggan global lan nambah afinitas merek. Nambani pelanggan kanthi apik lan kabar bakal nyebar.

Moontoast Anatomi Penggemar

One comment

  1. 1

    Halo Douglas,
    Aku pengin ngerti luwih lengkap babagan pratelan iki ing infographic ing Moderate Engagement: "Brand bisa ngirim pesen Facebook langsung menyang kabeh wong sing seneng kaca penggemar."

    Facebook ngilangi fungsionalitas sing ngidini admin kaca ngirim pesen saben wong sing seneng karo kaca sadurunge… lan aku ora percaya kaca-kaca manawa diidini kanggo penggemar pesen kanthi langsung. Aku ngerti manawa para penggemar saiki bisa ngirim pesen langsung menyang sawijining kaca… nanging merek ora bisa miwiti pacelathon pribadi karo para penggemar. Apa sampeyan bisa njlimet? Matur nuwun! -Katy

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.