Kepiye Email Facebook Bisa Luwih Apik

Depositphotos 51798225 s

Dina Jumuah iki, kita bakal ngrembug Layanan email Facebook sing bakal teka karo sawetara eksekutif saka perusahaan media sosial sing selaras banget karo Facebook. Tandhani tanggalan kanggo Acara radio Teknologi Pemasaran jam 3PM EST. Kita ngarep-arep ngrungokake scoop ing jero! Kangge, sampeyan bisa nonton iki video Facebook resmi ing sistem email.

Iki reaksi dhisikan… ana kesempatan nyata kanggo Facebook kanggo mbasmi SPAM kabeh kanthi sistem email nanging dheweke luwih milih nggunakake panampa email kanggo ngidini utawa mblokir saben pangirim. Wah Kepiye bedane tinimbang cara ngontrol SPAM saiki? Aku ora weruh bedane.

Mangkene carane Facebook bisa ngilangi SPAM kabeh - ide sing wis daktindakake nganti pirang-pirang taun:

Facebook kudu nggawe API Pilihan para pemasar email bisa nggabungake formulir mlebu. Dadi… minangka perusahaan aku bakal ngasilake formulir email. Yen alamat email rampung ing @ facebook.com, aku bakal nelpon menyang Facebook API lan MEREKA ngasilake mekanisme pilihan ing situsku. Pangguna Facebook ngidini ijin, bisa uga mlebu liwat Facebook Connect, lan voilà! Saiki Facebook ngerti tenan manawa wong kasebut milih email. Ora rame, ora muss - ora prelu nyaring email apa wae kanggo email komersial.

Luwih apik yaiku format Langganan Terbuka sing bisa dikembangake lan dikelola kabeh ISP gedhe. Minangka pemasar, aku luwih seneng ngembangake alat sing bakal njamin emailku dikirim menyang kothak mlebu! Facebook lan Google minangka siji-sijine perusahaan sing cukup nggunakake cukup kanggo mesthekake nggunakake teknologi kaya iki. Asilé bakal apik banget, nanging… luwih cedhak karo kothak mlebu sing ora ana SPAM.

Ora cocog yen Panyedhiya Layanan Email ngatur mekanisme pilihan sing ora bisa diakses dening Panyedhiya Layanan Internet. Iki bakal nggawe ISP sing ngatur pilihan! Kuwi kudune ana.

Yen sampeyan pengin undhangan menyang Email Facebook, njaluk undhangan saka Facebook.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.