Napa Facebook Mung Ora Ngethok

facebook ads

Sanajan iki bisa uga katon jelas kanggo sawetara wong, akeh perusahaan sing ndeleng Facebook minangka prospek utawa tujuan pelanggan. Bukti kasebut ujar sing suwalike. Ing infographic iki saka GetSatisfaction, Napa Facebook Mung Ora Ngethok, dheweke wis nyusun analisis sing nyenengake sing ngarahake langsung menyang bisnis sing kudu ngluwihi Iklan Facebook utawa Kaca lan nyedhiyakake kehadiran online sing ngidini para pengunjung luwih jero.

Konsumen mbutuhake luwih saka mung platform sing merek "seneng" utawa "ngetutake" pasif. Akeh sing golek pengalaman pelanggan sing luwih dipercaya, luwih jero - sing nyengkuyung interaksi sing luwih gedhe lan nggawe informasi sing akurat lan dipercaya gampang ditemokake.

UPDATE: Kanggo perspektif sing beda, waca ing Kekuwatan Facebook infographic

GetSatIncyte Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.