Facebook Pateni Akunku

Tangkapan layar 2011 01 16 jam 1.37.48 PM

Ora ana peringatan, ora ana alesan sing diwenehake, ora ana email sing nerangake sebabe ... kaca Facebookku dipateni, aplikasi Facebookku dipateni, lan sandi Akun Facebook dipateni. Sawetara dina kepungkur, aku kudu ngreset sandhi - Facebook weruh manawa ana wong nyoba mlebu akunku saka Indiana Lor. Aku ora yakin apa iki duweni pengaruh ing insiden iki.

Tangkapan layar 2011 01 16 jam 1.37.48 PM

Bodho yen takon aku. Lan negesake maneh saranku kanggo kabeh perusahaan - aja ngandelake Facebook utawa platform liyane sing dadi sarana komunikasi utama sampeyan. Aku duwe kanca sing cedhak karo tim ing Facebook - aku bakal ndeleng apa sing bisa daklakoni supaya akun bisa diaktifake maneh. Aku wis nggawe njaluk liwat kaca pitulung.

1:33 Mangkene dhaptar kabeh kabar instan

Tangkapan layar 2011 01 16 jam 1.51.49 PM

Ing cathetan: Minangka wong tuwa, aku uga nesu ... Aku bisa ngawasi anakku wadon liwat akun Facebook.

1:36 PM Mangkene tanggepan email sing dak tampa saka Facebook

Tangkapan layar 2011 01 16 jam 2.14.39 PM

21 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Mungkin Facebook wis diwenehi tandha manawa sampeyan masang kabeh Tweet ing kana. 😉

    Kabeh guyonan, sampeyan bener ing saran kanggo bisnis. Sampeyan ora duwe Facebook. Facebook ora.

    • 3

      Aku wis mikir babagan iki, Chuck. Kayane ora konyol, amarga aku nggunakake fitur integrasi Twitter kanggo nindakake!

      Titik nomer loro sampeyan wis ora ana… mula kita ora bisa duwe siji perusahaan sing duwe Internet.

  3. 4

    Kiriman dianyari karo surat sing ditampa kanggo verifikasi identitasku… sing katon lucu amarga aku duwe pirang-pirang aplikasi, pirang-pirang kaca, lan akeh kanca - lan aku wis pirang-pirang taun ing Facebook.

  4. 5

    Aduh, Doug. Pancen medeni, dheweke mung bakal mateni kaya ngono tanpa kabar. Aku ora nate mikir babagan gampang carane kabeh bisa dijupuk.

    Edan yen wong lan bisnis nandur modal ewonan dolar saben wulan menyang "properti" Facebook lan Twitter kanthi jaminan sing bakal ana ing kana sesuk.

    Muga-muga sampeyan bisa ngerti.

  5. 7

    Perkara sing padha karo aku dina Senin, Doug. Aku nampa email umum sing padha, sawise aku wis ganti tembung sandhi dhewe. Aku mangsuli email sajrone 7 menit, lan isih durung dak wangsuli. Frustasi amarga ora ana panjelasan resmi saka FB babagan kedadeyan sing bener / kenapa. Aku uga anggota aplikasi Navy Vets, aku kepengin weruh apa kedadeyan liyane ing grup kasebut.

  6. 9

    Entuk cathetan saka klien manawa kabeh 10 Administrator, kalebu aku, akun #Facebook dipateni saiki. Aku duwe akses, nanging ora nggarap kaca dhewe-dhewe. Sampeyan bakal bisa ndeleng manawa ana hubungane karo iki. Aku uga maca manawa Facebook duwe bug ing wulan November sing mateni akeh akun. Aku bakal terus njaga sampeyan kabeh dikirim.

  7. 10

    Doug, aku yakin bakal ngatasi sampeyan. Sampeyan kudu duwe sistem otomatis sing kuat yen duwe 500 yuta pelanggan lan umume pitakon wis ditangani ing Pitulung. Tetep dianyari. Amin yen sampeyan ora bisa ngandelake salah sawijining sumber. Sampeyan ora kalah ing Facebook, amarga ora kaya kemungkinan (bisa uga luwih cenderung) manawa situs web sampeyan bakal mati lan Facebook bakal munggah?

    Lan mesthi mbantu ngerti wong ing njero.

    "Nyoba ngelingi apa sing dakkandhakake, sampeyan wis rampung.
    Pancen ora masalah amarga isih sampeyan siji-sijine.
    Ana sing salah, ana sing salah. ” - Chris Isaak

    • 11

      Aku kira bakal ndeleng, Kenan! Bagéan sing paling ala saka pengalaman iki yaiku aku pancen wis bener-bener nyetel ing Facebook lan saya ora negatip yen nyoba 'nduwe' Internet. Aku bakal slamet kanthi apik iki ... nanging meh karo setengah Bumi ing Facebook, sampeyan bakal mikir cara ora mung ireng lan putih. Yen ana kegiatan sing curiga, dheweke bakal menehi ngerti babagan iki.

      Pungkasan, aku minangka anggota PAYING Facebook, tuku Ads Facebook kanggo tuwuh komunitasku ing kana. Ing sekejap, tanpa ngerti lan tanpa pamindhahan APA kabeh wis ilang. Kayane bakal luwih tanggung jawab marang wong-wong sing promosi Facebook, tuku pariwara ing kono, lan konsultasi karo perusahaan babagan cara nggunakake paling apik.

  8. 12

    Doug, aku nampa email sing padha persis tanggal 11 Januari sawise nyoba mlebu ing facebook. Aku wis nyoba kabeh lan aku ora entuk wangsulan saka facebook.

  9. 13
    • 14

      Menarik, Doug. Tambangku isih dipateni (wiwit 1/10). Ngirim balesan kapindho menyang email umum esuk mau. Nanging sampeyan bener, iki negesake maneh marang perusahaan manawa dheweke ora kudu ngandelake FB 100% minangka bagean "khusus" ing bisnis sosial.

  10. 15

    Perkara sing padha karo aku 10 dina kepungkur. Aku wis nulis menyang Facebook saben dina - TANPA wangsulan! Ora bisa nelpon ing telpon. . . dheweke ora mangsuli! Dhukungan pelanggan nggegirisi - sejatine ora ana. Apik banget kanggo perusahaan sing ujar manawa "ramah"! Ora nalika duwe masalah!

  11. 16

    Akun Facebookku saiki wis ora aktif… Aku ora nesu kaya biasane. Nanging aku isih ngirim email ing Facebook, malah pacarku miwiti grup ing Facebook kanthi jenengku, mula dheweke bakal bali maneh!

  12. 17

    Hai jenengku TaShe. Akunku dipateni metu saka biru kaya 3 minggu kepungkur. Aku wis ngenteni wektu kanggo nyoba karo staf Facebook, nanging aku durung nampa balesan. Aku ora bisa nggawe kaca liyane nganti dheweke mangsuli amarga padha ujar manawa uga nglanggar aturane. Dadi apa sing kudu aku lakoni? Info lan kabeh liyane sing dakkarepake yaiku ing Facebook. Aku duwe julukan antarane jenengku lan jeneng mburi sing bisa uga kedadeyan, nanging aku ora nampa bebaya. Babagan sing ora apik yaiku aku ora nampa wangsulan saka Facebook lan aku wis ngenteni meh sewulan. Iki nggawe aku frustasi amarga nganti entuk respons saka Facebook, aku malah ora bisa nggawe akun anyar. Kepiye aku wong ???

  13. 18

    Hai jenengku Sharon. Akun fbku uga dipateni tanpa ana peringatan tanggal 29 Maret 2011 lan aku ora ngerti sebabe. Aku duwe kabeh kanca, kulawarga lan kolega ing fb lan nuwun sewu yen ora ana kabeh update lan info sing ana gandhengane karo gaweyan sing dak tampa kanthi rutin. Pancene gampang dikandhani ora ngandelake fb nanging yen kanca lan kulawarga liyane sing ana ing fb lan dheweke gumantung ing fb kanggo ngubungi siji lan sijine pilihan apa !! Aku kangen banget karo dheweke lan aku uga rindu muter farmville sing saiki dakwiwiti ing taun 2009 lan ngentekake dhuwit nyata, dadakan kabeh wis ilang! Sing paling saya marahi yaiku durung entuk wangsulan saka fb! Aku mung pengin bisa bali !!

    • 19

      Aku ing posisi sing padha karo sampeyan. Gambar anak lan gambar tunangane sing wis mati kabeh ana ing akunku lan saiki ora bisa dakgawe maneh? Napa aku dipateni tanpa respons utawa apa-apa? Aku ora duwe apa-apa sing cocog karo kacaku lan aku bakal mikir manawa bakal nyelidiki perkara kasebut sadurunge mung mateni wong. Pancen frustasi nanging dak kira ora ana sing bisa ditindakake. Ora adil

  14. 20

    Hai jenengku Sharon. Akun fbku uga dipateni tanpa ana peringatan tanggal 29 Maret 2011 lan aku ora ngerti sebabe. Aku duwe kabeh kanca, kulawarga lan kolega ing fb lan nuwun sewu yen ora ana kabeh update lan info sing ana gandhengane karo gaweyan sing dak tampa kanthi rutin. Pancene gampang dikandhani ora ngandelake fb nanging yen kanca lan kulawarga liyane sing ana ing fb lan dheweke gumantung ing fb kanggo ngubungi siji lan sijine pilihan apa !! Aku kangen banget karo dheweke lan aku uga rindu muter farmville sing saiki dakwiwiti ing taun 2009 lan ngentekake dhuwit nyata, dadakan kabeh wis ilang! Sing paling saya marahi yaiku durung entuk wangsulan saka fb! Aku mung pengin bisa bali !!

  15. 21

    Halo, aku uga 1 Juni 2012 2:55 pm aku dinonaktifake lan 2 Juni 2012 1:04 aku entuk pesen yen aku salah ditundha, mula aku entuk akun maneh nanging 3 Juni 2012 3:14, aku dipateni maneh nanging wiwit iku dina Minggu, dakkira bakal padha mangsuli, mula ora ana .. hihi nanging aku ngirim Phil. id pos lan sertifikat kelairan. Salin NSO tanggal 1 Juni kepungkur, mula dheweke setuju karo aku lan konfirmasi mung salah nanging Juni 3, 2012 yen aku dipatèni, aku rumangsa banget yen mbuwang dhuwit nyata kanggo game ing kana lan 2 Juni sawise menehi fb maneh aku tuku maneh .. lan Juni 3 2012 aku dipateni maneh huhu, jarene virus Asia bisa kedadeyan tanggal 2 Juni, kancaku ngandhani yen aku mlebu log ing facebook nanging kenapa maneh dipateni, aku ora nglanggar aturan fb. Muga-muga balesan tim fb Senin

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.