Cara Nggunakake Pelacakan Konversi Facebook

konversi facebook

Pelacakan konversi minangka komponen utama situs web apa wae Analytics implementasine Off-the-betf Analytics ora bisa ngerteni manawa pengunjung pancen sejatine ora diowahi. Kanggo sawetara situs web, konversi yaiku nalika whitepaper didownload, kanggo sawetara yaiku lengganan email, lan kanggo situs e-commerce iku tuku nyata sing digawe ing situs kasebut. Sawetara konversi kedadeyan offsite nalika prospek nelpon lan nutup.

Kanggo ngukur konversi, a nelusuri piksel or piksel konversi dilebokake ing kaca konfirmasi sawise konversi. Sejatine, piksel pelacak dimuat nggunakake skrip sing ngirim informasi babagan konversi bali menyang sistem sing bakal diukur. Pelacakan konversi Facebook ngidini sampeyan ngukur pariwara apa konversi… metrik sing luwih penting tinimbang tayangan lan klik!

Ing njero Facebook sampeyan bisa mbukak liwat Nggawe pelacakan konversi nganggo iklan Facebook.

  • Klik tab Pelacakan Konversi saka editor daya, utawa bukak https://www.facebook.com/ads/manage kanggo ngakses editor listrik saka manajer iklan sampeyan
  • Klik Gawe Piksel Konversi sing ana ing pojok sisih ndhuwur kaca
  • Menehi jeneng piksel konversi banjur pilih kategori saka menu molor
  • Klik Gawe
  • Kothak pop-up bakal katon ing endi sampeyan bisa ngeklik Ndeleng Kode Piksel. Iki minangka kode sing kudu sampeyan lebokake menyang kaca web sing pengin dilacak konversi.

Nanging, sing luwih penting kanggo pengumuman iki yaiku kesempatan kanggo pengiklan ngoptimalake pariwara adhedhasar konversi tinimbang klik. Ngaktifake CPM sing dioptimalake ing iklan ora mung laporan babagan konversi, nanging uga nyedhiyakake data tambahan menyang mesin Facebook Ads kanggo nyedhiyakake iklan adhedhasar konversi tinimbang klik. Iki fitur sing apik banget.

Konversi Facebook

Saben Facebook dokumentasi dhukungan ing CPM sing Dioptimalake:

Gol bisa ditemtokake kanthi nilai absolut utawa relatif, yaiku sepira tujuane target tartamtu tumrap pengiklan. Nilai kasebut dudu tawaran. Kanggo CPM sing Dioptimalake nggunakake nilai absolut, tawaran kudu dadi nilai sing diiklanake dening pengiklan ing saben sambungan kasebut, nalika nggunakake nilai relatif, tawaran kudu persentase sing nuduhake bobot sing diwenehake saben pengiklan lan kudu nambah nganti 100%.

Sistem kasebut bakal kanthi otomatis nawarake para pengiklan, lan tetep ora kaiket karo anggaran kampanye sing ditemtokake lan nilai sing ditemtokake. Tawaran dinamis ngidini sistem njupuk tayangan sing regane paling dhuwur kanggo target sampeyan, lan sampeyan kudu nyana ROI total ing kampanye kasebut ngluwihi CPC utawa kampanye CPM tradisional.

Ing wektu iki, pengiklan bisa ngoptimalake kampanye adhedhasar target ing ngisor iki:

  • Tindakan: Tumindak sing kedadeyan ing Facebook, kayata, Page Likes lan Instal Aplikasi.
  • Tekan: Kaping pirang-pirang kesan ditampilake kanggo pangguna kaping pisanan saben dina.
  • Klik: Jumlah klik sing ditampa.
  • Kesan Sosial: Kesan karo konteks sosial, yaiku kanthi jeneng salah siji utawa luwih saka kanca pangguna sing nempel ing iklan sing wis seneng kaca kasebut utawa nginstal app.

CPM sing Dioptimalake minangka asil dandan sing apik kanggo ngatur anggaran iklan lan njamin manawa sampeyan entuk target bisnis kanthi strategi Facebook Ads.

One comment

  1. 1

    Hai Doug– Apa sampeyan ngerti manawa karo piksel offsite lan spesifikasi konversi, kita uga bisa ngoptimalake kanthi biaya per konversi? CPM sing dioptimalake ora mung fitur sing apik, nanging dibutuhake minangka bagean saka optimalisasi konversi.

    Pos paling apik– lan kita bisa ndeleng iki dadi BESAR kanggo para pemasar langsung!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.