Elemen Aplikasi Kontes Facebook sing Sempurna

infographic kontes facebook

Babagan sing ditindakake umume para pemilik bisnis nalika pengin nambah keterlibatan lan Suka ing Kaca Facebook yaiku nggawe aplikasi kontes. Nanging akeh wong sing bingung ora mung karo aturan rumit Facebook, nanging cara nggawe aplikasi sing bener-bener nindakake apa sing dikarepake. Nggawe aplikasi sing sampurna yaiku seni lan ilmu, SingkirInfographic anyar bakal mbantu sampeyan priksa manawa sampeyan wis entuk kabeh sing dibutuhake. Infographic iki digawe kanggo nuduhake apa sing sampeyan butuhake kanggo nggawe kontes babagan kontes. Uga kalebu sawetara tips babagan cara promosi aplikasi yen wis rampung.

Priksa manawa sampeyan mriksa Tuladha gedhe Shortstack kontes Facebook ing situs kasebut uga! (PS: Iku link afiliasi kita)

Aplikasi Kontes Facebook

One comment

  1. 1

    WOW! Sapa wae sing duwe grafis info iki pancen apik tenan. Maksudku, iki ide sing apik kanggo diwiwiti. Lan ora mung katon apik lan ora mung ide sing apik, nanging ana sawetara wawasan lan informasi sing apik. Matur nuwun kanggo nuduhake karo kita, Douglas.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.