66% Pangguna Facebook Seneng Pangowahan Anyar!

pangowahan facebook

Ora survey ilmiah apa wae ... mung Survei online Zoomerang pamiarsa lan pandherekipun Martech Zone. Nanging, yen ditanggepi tanggepan, sampeyan seneng pilihan sing ditindakake Facebook.

Isih katelu saka wong sing ana owah-owahan sing drastis. Miturut aku, aku mikir ana rong prekara sing nyengkuyung supaya Facebook terus ganti kaya iki:

  1. Aku pracaya ing persentasi dhuwur saka pangguna non-teknis meksa dheweke supaya menehi swara frustasi nalika ana kedadeyan kaya iki. Dheweke wis biasa lan ora gelem owah. Aku ora yakin yen bakal ana kemungkinan. Kaya sing diandharake saka tembung lawas, Ganti utawa Mati ... piwulang sing MySpace sinau.
  2. Amarga Facebook wis ngowahi cara interaksi wong karo platform, aku mikir alon-alon nggawe pamirsa dadi puas nalika nganyari. Aku conto sing apik… Biyen rada frustasi, nanging saiki aku ora preduli. Aku mung ngenteni tambahan 10 menit kanggo nggoleki pilihan amarga dheweke ganti lokasine.

grafik pangowahan facebook

Zoomerang sabanjure survey online urip ing sidebar: Apa situs web perusahaan sampeyan dioptimalake kanggo seluler?