Sebab: Charity + Facebook = MENANG!

cahya facebook

Aku dudu penggemar Facebook, sing bisa uga ora bakal ganti mengko. Kejaba pariwara konyol sing ora bakal ilang preduli kaping pirang-pirang aku takon (deleng gambar ing ngisor iki), Facebook minangka sistem tertutup - padha pengin kabeh kegiyatan kedadeyan ing platform kasebut.

Iki ngalang-alangi ... lan piwulang mesthine kudu dipelajari saka AOL lan MySpace. Ing bukuku, Twitter kang meksa keterbukaan lan integrasi sing ora mandheg pungkasane bakal ngluwihi Facebook lan pariwara sing ringkih. Yen Facebook sesuk ditutup, ana puluhan aplikasi media sosial sing ngenteni njupuk alih. Yen Twitter ditutup sesuk, ana atusan perusahaan sing kudu nylametake amarga usahane gumantung.

Ngandika, aku isih terus meksa nganyari Facebook amarga aku ngormati kasunyatan manawa, sanajan aku ora seneng, kanca lan jaringan aku seneng. Iki minangka pelajaran penting kanggo kabeh pemasar ... media sosial dudu babagan sampeyan!
nimbulaké

Mbok conto sing paling apik yaiku Panyebab Facebook, aplikasi pihak katelu sing luar biasa kanggo promosi promosi ing Facebook. Sebab wis kabeh elemen aplikasi media sosial sing hebat. Dheweke uga nggabungake kemampuan kanggo nggabungake bisnis gedhe. Pemberian amal iku wajib kanggo kabeh perusahaan - lan aplikasi iki ngidini perusahaan kasebut supaya bisa melu pemasaran kanthi gampang.

Nimbulake kekuwatan kanggo sapa wae sing duwe ide sing apik utawa semangat kanggo pangowahan sing bakal nyebabake dunia. Nggunakake platform, individu-individu nggerakake jaringan kanca supaya bisa tuwuh gerakan sosial lan politik. Saka blog Sebab.

Sebab-sebab kasebut didegake dening Sean Parker lan Joe Green. Saliyane dadi salah sawijining pendiri Panyebab, Sean uga dadi mitra manajemen ing Dana Pendhiri. Sadurunge Sean minangka salah sawijining pendiri Napster, Plaxo, lan Facebook. Joe asale saka latar mburi pangaturan oyot, sawise makarya kanthi kampanye politik ing tingkat kutha, negara bagian, lan nasional.

Yen sampeyan amal lan pengin nyebar kabar babagan amal sampeyan - uga nampa sumbangan - Sebab iku kudu ditindakake! Dadi mitra ing Sebab ing Pusat Mitra Panyebab.

Matur suwun karo Woody Collins sing ngenalake aku menyang Sebab Facebook. Woody minangka manungsa sing luar biasa, ngupayakake kanthi tenanan mungkasi kemiskinan ekstrem ing Kongo. Yen sampeyan ora ngerti babagan Panyebab lan ngapresiasi kiriman iki, aja nganti nyumbang kanggo ulang tahun Woody!

One comment

  1. 1

    "Yen sesuk Facebook ditutup, ana puluhan aplikasi media sosial sing ngenteni bakal njupuk alih. Yen Twitter ditutup sesuk, ana atusan perusahaan sing kudu nylametake amarga usahane gumantung. ”

    Iki ora nggawe akal banget. Jumlah dhuwit sing digawe ing Facebook kerdil sing digawe ing Twitter. Farmville bisa uga nggawe luwih saka Twitter lan umume perusahaan ing Twitter gabungan. Oke, iki pancen angel 🙂 Nanging kanthi serius, Facebook nggawe platform sing luwih kuat lan kuat tinimbang Twitter. Yen sesuk Twitter ilang, mung para pemasar lan promotor sing ora ngerteni. Yen Facebook ilang, kabeh wong ing kulawarga saka sedulurku enom nganti sedulur nganti wong tuwa nganti simbah mesthi kecelakaan. Iku mung ngandhani sapa sing nggawe nilai luwih awet.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.