5 Cara kanggo Mupangate Analytics Facebook

facebook

Aku ngira Facebook bisa nggawe rekor babagan jumlah warta sing dikasilake sajrone seminggu. Warta paling anyar yaiku Facebook sing diluncurake Analytics alat. Sawise maca babagan iki ing Company Fast Aku mutusake manawa minangka tambahan sing apik kanggo dominasi jagad Facebook. Nyingkirake fitur sing apik sing bakal nuduhake sapa sing "seneng" apa tanpa nuduhake informasi pribadi.

analitik facebook

Alat kasebut nuduhake data adhedhasar demografi sing padha karo Foursquare alat bisnis analitik, sing umume kanggo warta lawas. Kaloro fitur kasebut ngidini perusahaan ngukur sapa sing dadi pamirsa utama babagan jender, umur, lokasi lan basa. Ora mbuwang-mbuwang wektu kanggo riset ekstensif, diagram iki bakal nuduhake sapa lan endi target target sampeyan. Sanajan anyar lan apik

Sanajan anyar lan apik Analytics kanggo Situs Web, Aplikasi lan Kaca umume ditargetake kanggo pangembang aplikasi, pamilik konten lan penerbit sing makili merek kasebut bisa entuk manfaat banget. Aku uga nyaranake ngeklik link ing ndhuwur kanggo sawetara instruksi langkah demi langkah kanggo ngetrapake alat anyar.

Mangkene 5 alasan kenapa sampeyan bakal entuk manfaat:

  1. Ngirit Wektu. Wektu iku dhuwit lan fitur iki gampang diwaca lan digunakake. Mula sampeyan ngerti sapa, adhedhasar demografi, "seneng" produk sampeyan mula ing kana sampeyan nandur modal wektu.
  2. Kapitalisasi Konten. Contone, yen merek sampeyan duwe FanPage, sampeyan bisa ndeleng pirang-pirang pangguna sing komentar babagan kiriman kanggo nguntungake apa sing paling menarik. Sejatine sampeyan bisa miwiti menehi pamirsa apa sing dikarepake. Uga yen sampeyan administrator Kaca Facebook saiki sampeyan bisa ndeleng Analytics kanggo lalu lintas rujukan lan crita stream ing dashboard Wawasan (waca link ing ndhuwur), uga tampilan tab kanggo Kaca sampeyan.
  3. Dokumen. Dokumen? Ya, saiki sampeyan bisa kanthi gampang nglumpukake data nganggo alat visualisasi anyar. Iki bakal nambah kemampuan sampeyan ndeleng grafik layar wutuh, nyithak lan nyimpen, sing bakal ngidini sampeyan nyimpen lan nindakake riset sing bisa diitung.
  4. Ngerteni Penonton Sampeyan. Fitur anyar mung nuduhake demografi pangguna, yaiku kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan pamirsa utawa calon pamirsa. Dasbor wawasan kasebut bakal dipecahake kanggo kabeh administrator domain. Couple Sawetara conto sing ditawakake kanggo admin yaiku pambagian kontribusi saka pangguna nganti pangguna aktif, demografi kanggo pangguna sing sah lan pangguna aktif, lan kaping pirang-pirang ijin dijaluk lan diwenehake.
  5. Situs web, Aplikasi, lan Kaca. Sampeyan bisa nggunakake alat kasebut ing kabeh telung saluran. Ora ana alesan kanggo nggunakake fitur-fitur anyar kasebut.

demografi facebook