10 Tujuan Pariwara Facebook

facebook iklan

Facebook kanggo Business nemtokake enem strategi sing beda kanggo nambah sales online nggunakake Facebook:

  1. Siapke Kaca - Kaca Facebook menehi bisnis online lan cara kanggo narik kawigaten wong sing seneng bisnis sampeyan.
  2. Ningkatake Kiriman Kanggo Nggayuh Wong Liyane - Sampeyan bisa nuduhake kiriman Kaca menyang luwih akeh wong sing seneng Kaca lan pamirsa anyar. Ningkatake postingan paling murah $ 5.
  3. Pilih Pamirsa Iklan Sampeyan - Tekan pamirsa sing kudu ndeleng pariwara sadurunge kudu nggoleki sampeyan. Target iklan menyang pamirsa miturut lokasi, umur, jenis kelamin, minat lan liya-liyane.
  4. Tekan Pelanggan sing Sampeyan Ngerti - Kanthi Khalayak Khusus, sampeyan bisa nggayuh pelanggan sing wis sampeyan kenal kanthi cara aman, aman lan aman privasi.
  5. Lacak Tumindak Pelanggan ing Situs Web Sampeyan - Ukur efektifitas iklan Facebook lan deleng pirang-pirang wong sing teka ing situs sampeyan kanggo tuku lan liya-liyane.
  6. Pemasaran Ulang Kanggo Pengunjung Situs Web - Nalika wong ngunjungi situs sampeyan, sampeyan bisa nemokake maneh lan ngelingake babagan bisnis nganggo Iklan Facebook.

Yen sampeyan pengin dadi tuntunan Pariwara Facebook, priksa manawa priksa Cithak Facebook, seri 50 kursus online sing jero sing kasedhiya kanggo sapa wae sing duwe akun Facebook.

Webpage FX nggabungake infographic iki kanthi spesifikasi lan dimensi saka beda Facebook Ads, nanging, sing luwih penting, nyedhiyakake inventaris lengkap babagan papan pariwara lan cara digunakake kanthi khusus.

Ana sepuluh tujuan sing beda kanggo Iklan Facebook: Tambah klik menyang situs web, tambah konversi situs web, tambahake keterlibatan kirim kaca, tambahake seneng halaman, tambah instal aplikasi seluler, tambahake keterlibatan aplikasi seluler, tambahake kesadaran lokal, tambahake tanggapan acara, tambahake tawaran lan tambah tampilan video.

Pariwara Facebook