400% Akuisisi Tambah karo Iklan Facebook

facebook kaya

Salah sawijining situs sing duweni yaiku NavyVets.com. Iki minangka situs sing cedhak lan dakresnani. Aku lan bapakku ngatur lan muga-muga bisa dadi organisasi nirlaba sing nulungi para Veteran. Sajrone sawetara taun kepungkur, iku biaya (nyenengake). Akuisisi wis stabil lan alon-alon, kita nganti luwih saka 2,500 anggota lan nglumpukake udakara 75 wulan.

Nganti aku miwiti Pariwara Facebook.

Langkah pertama sing daklakoni yaiku nggabungake feed kegiatan jaringan Ning menyang Kaca Facebook Veteran Angkatan Laut. Sing nyedhiyakake kaca Facebook sing apik kanthi akeh kegiatan.

Langkah sabanjure yaiku nyetel anggaran lan nargetake sapa wae ing Facebook sing duwe Navy kanggo kepentingan. Iki minangka komunitas sing jembar, kanthi luwih saka 60,000 target aktif! Aku nemtokake anggaran dadi $ 40 saben dina lan miwiti kampanye. Ing 17 dina, aku wis nambah luwih saka 1,100 penggemar menyang Kaca Facebook kanthi regane ~ $ 200. Mung udakara 800 sing ngeklik iklan kasebut, mula sawetara atus liyane entuk virus liwat Facebook Walls. Biaya per klik udakara $ 0.24 lan tarif klik-tawan kita yaiku 0.12% (luwih murah tinimbang sing dakkarepake) kanthi luwih saka 680,000 kesan.

Aku nggawe target ing Google Analytics kanggo ngirim anggota, ing ngisor iki asil minggon:
Gol Keanggotaan ing Google Analytics

Efek trick-down wis ana. Yen nambah kira-kira 75 anggota anyar saben wulan, saiki nganti 100 saben minggu! Pendapatan ing jaringan sosial saiki udakara $ 0.08 saben anggota, mula ana laba investasi sing positif kanggo upaya kasebut. Sajrone setaun, biaya anggota langsung dibayar.

Amarga popularitas situs iki, bathi Iklan uga bakal nambah kanthi ora langsung, mula kita kudu mbayar biaya kanthi wektu sing luwih sithik. Target Facebook Ads pancen nggawe kita bisa efektif kanthi efektif. Aku ngira ana ironi yen kita bener-bener golek Facebook supaya para anggota teka ing NavyVets.com, nanging amarga layanan sing dibayar, aku kira Facebook ora preduli.

Tarif Klik-Liwat Saben Dina (CTR) ing Kampanye Iklan Facebook:
Rating Klik-Liwat Facebook

Salah sawijining fitur Facebook Ads sing apik yaiku pariwara kasebut bakal mandheg menyang anggota sing wis dadi penggemar kaca ... nyimpen kesan sing ora prelu. Paket pariwara sing apik banget. Muga-muga bisa nambahake filter kanggo dina, wengi, lan dina seminggu - nanging iki bisa digunakake kanthi apik!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.