Apa kabeh opsi Target Iklan Facebook?

opsi penargetan iklan facebook

Pangguna Facebook nglampahi akeh wektu lan nindakake tumindak kanthi online supaya platform kasebut entuk atusan titik tutul lan nggawe profil sing luar biasa kuat sing bisa dadi target banget.

Nalika pemasaran telusuran mbayar biasane ditindakake kanthi nargetake tembung kunci tartamtu sing digoleki pangguna, pariwara Facebook adhedhasar nemokake pamirsa sing paling bisa dadi penggemar utawa pelanggan. Opsi penargetan iki fokus langsung menyang pangguna lan nggawe profil calon pelanggan supaya entuk klik lan tuwuh bisnis sampeyan. Mary Lister, WordStream

Target iklan Facebook dipérang dadi pilihan ing ngisor iki:

  • Tumindak - Prilaku minangka kegiyatan sing ditindakake pangguna utawa mateni Facebook sing menehi informasi babagan piranti sing digunakake, tuku prilaku utawa tujuan, preferensi lelungan lan liya-liyane.
  • Demografi - Saring target pamirsa iklan adhedhasar pangguna konten sing wis nuduhake babagan profil Facebook, kayata umur, jenis kelamin, status hubungan, pendhidhikan lan jinis karya sing ditindakake.
  • Kepentingan - Minat diidentifikasi saka pangguna sing wis ditambahake ing Timeline, tembung kunci sing ana gandhengane karo Kaca sing disenengi utawa aplikasi sing digunakake, iklan sing wis diklik lan sumber liyane sing padha.
  • Lokasi - Target lokasi ngidini sampeyan nggayuh pelanggan ing lokasi utama miturut negara, negara bagian / provinsi, kutha lan kode pos. Informasi lokasi asale saka lokasi sing wis dicritakake pangguna ing Timeline lan divalidasi karo alamat IP (Internet Protocol). Sampeyan bisa target kanthi radius lan uga ora kalebu lokasi.
  • Target Lanjut

Iki pancen infographic epik saka tim ing WordStream: Kabeh Pilihan Target Iklan Facebook (ing Siji Epic Infographic):

opsi penargetan iklan facebook

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.