Cara Ngoptimalake Kampanye Iklan Facebook kanthi Kaca Mendarat

facebook iklan

Ora ana gunane mbuwang repes kanggo pariwara online yen sampeyan durung yakin manawa kaca sing dikirim wong wis siyap nampa.

Kaya nggawe brosur, iklan TV lan papan reklame promosi restoran anyar sampeyan, banjur, nalika wong tekan alamat sing sampeyan wenehake, papan kasebut surem, peteng, diisi tikus lan sampeyan ora duwe panganan.

Ora apik.

Artikel iki bakal ndeleng sawetara Ads Facebook sing dak tampa lan mriksa sing cocog landing page. Aku bakal mikir babagan efektifitas kampanye kanthi sakabehe lan menehi saran babagan bisnis supaya bisa sukses karo Facebook Ads liwat praktik paling apik lan tips optimalisasi.

Praktik Terbaik Kampanye Iklan lan Landing Page Facebook

Kaping pisanan, ayo miwiti karo sawetara praktik paling apik sing bisa dienggo ing comos Halaman Iklan / Landing Facebook ing ngisor iki…

  • Kontinuitas Pesen: Priksa manawa kaca kebangkrutan / pengunjung situs web wis teka ing panggonan sing bener. Sing terakhir sampeyan pengen rasakake yaiku yen dheweke wis ngubungake utawa ditipu ngeklik pariwara supaya dikirim menyang situs sing ora ana gandhengane.
  • Desain Kontinuitas: Abang ing pariwara sampeyan? Gunakake warna abang ing kaca kebangkrutan. Gambar wong sing nggawe model produk sampeyan ing iklan? Tampilake gambar lengkap ing LP.
  • Fokus Konversi Tunggal: Titik utama kaca kebangkrutan yaiku target konversi siji. Luwih saka siji bakal ngganggu pengunjung saka target kampanye.
  • Pengulangan Proposisi Nilai: Apa wae sing sampeyan kaitake pangguna ing Iklan Facebook, priksa manawa sampeyan ora kelangan kecantholane ing kaca kebangkrutan, utawa kaca sabanjure kanggo perkara kasebut. Ndhaptar, rega lan checkout kabeh kudu nggambarake diskon apa wae sing wis sampeyan iklanake.
  • Kaca Landing Nambah Klarifikasi kanggo Apa wae sing Disedhiyakake ing Iklan: Iki gedhe. Yen sampeyan ngenalake ide sing mbutuhake penjelasan sing luwih lengkap, priksa manawa sampeyan nindakake ing kaca kebangkrutan. Lan padha, coba aja ngenalake ide anyar menyang pengunjung ing kaca kebangkrutan (minangka salah sawijining kritik saka LP Wordstream).

Kombo Kaca Iklan lan Landing # 1: Article.com

Ayo diwiwiti karo conto sing akeh sing bisa ditemokake ...

artikel minangka bakul e-commerce perabotan omah sing berkualitas. Ayo goleki salah sawijining kampanye Iklan Facebook.

Kaping pisanan, Iklan Facebook sing:

disponsori artikel prabot modern

Ngritik Iklan Facebook iki:

  • Gambar berkualitas tinggi. Ukurane apik. Nampilake kualitas lan gaya lini produke.
  • Duwe model mbantu pangguna Facebook mbayangno awake dhewe ing adegan kasebut.
  • Jeruk geni mbantu narik mripat wong sing mbukak newsletter Facebook. Kontras warna mesthi dadi panggilan sing apik.
  • Judhul super singkat lan lucu. Nyritakake apa sing sampeyan pikolehi lan ngelingake slogan: "Mbuwang kurang. Urip luwih akeh. ”
  • Proposisi regane ing teks link ("Desainer Modern Perabotan Diskon nganti 70%. $ 49 Rata-rata Pengiriman Rata-Rata Ing endi wae ing Kanada")

Kaca sing cocog pariwara kasebut ngirim wong menyang:

lookbook

Kaya sing sampeyan ngerteni, iki homepage.

Kita duwe bar nav paling dhuwur, ora ana tombol panggil tumindak sing jelas, lan dawa cukup (sejatine luwih dawa tinimbang gambar ing ndhuwur, sing dakkethok udakara 1/3).

Ana apa iki?

  • Iklan kasebut promosi nganti diskon 70% saka diskon lan pangiriman tarif rata-rata $ 49. Promosi iki minangka bagean saka proposal rega ing iklan kasebut, nanging dudu fokus ing homepage kasebut. Iki tegese saben wong sing seneng karo nilai sing dideleng ing iklan ora bakal terus ngetrapake nilai kasebut.
  • Intine sing kita gunakake yaiku kampanye pemasaran siji - tawaran siji lan target nilai sing ditargetake - kanthi sudut pandang sing ora fokus lan tanpa tujuan.
  • Aja salah paham. Homepage artikel minangka gambar sing apik: gambar bermutu, merek apik lan nyebutake adol Dina Groundhog sing bakal teka. Nanging adol kasebut kudune duwe kaca landas lan set iklan dhewe.

Ayo goleki telung kampanye Facebook Ads lan landing page liyane sing rada dioptimalake kanggo konversi…

Kombo Kaca Iklan lan Landing # 2: Layanan Darah Kanada:

Iklan Facebooke:

layanan getih Kanada

Ngritik Iklan Facebook iki:

  • Pertama lan paling penting, kita bisa yakin pariwara iki wis ditarget kanthi apik. Aku lanang antarane 17 lan 35 ing Kanada. Paling ora, paling ora, kita ngerti Layanan Darah Kanada ora mbuwang anggaran iklan sing nuduhake Iklan Facebook marang para eyang.
  • Kapindho, kita duwe tombol abang gedhe kanthi pesen sing sederhana nanging berdampak: "Sampeyan duwe kekuwatan kanggo menehi urip ..." Amarga Facebook ngilangi watesan luwih saka 20% gambar iklan dadi teks, akeh bisnis sing bisa sukses pesen sing entuk pengaruh sing gedhe banget.
  • Iklan iki uga gampang banget. Ora ana gambar latar mburi sing ngganggu aku saka pesen ing latar ngarep. Yen ana, petunjuk arah ing latar mburi narik kawigaten salinan.
  • Salin iklan uga pengaruhe. Kaping pisanan nyeluk aku, takon apa aku kalebu bagean saka klompok (klub, yen sampeyan gelem) banjur ujar yen "pasien nggoleki sampeyan." Unsur salin kasebut nggawe perasaan dadi bagean saka sesuatu sing terkenal - emosi sing dikarepake.

Kaca Landing sing Cocog:

stem cells

Ngritik Kaca Landing iki:

  • Saka bat sing kita waca (beda langsung karo kampanye Artikel ing ndhuwur) manawa pesen ing kaca kebangkrutan iki padha karo pariwara. Kesinambungan kabeh ana ing gabungan iklan / landing page. Pengunjung kaca iki langsung yakin manawa ana ing papan sing padha.
  • Nanging, yen wis kliwat judhul, sawetara kesinambungan bakal ilang. Becike, kaca kebangkrutan iki bakal nggatekake wong lanang umur 17-35 taun sing ngeklik Iklan Facebook sing cocog. Iki kayane minangka kaca landas umum kanggo (aku mbayangake) pirang-pirang Ads Facebook kanggo kampanye sumbangan sel induk.
  • Ana telung tombol Call-to-Action (CTA) ing kaca iki. Ora apa-apa, yen kabeh tombol kasebut ngarahake wong menyang papan sing padha. Sayange karo Layanan Darah Kanada, dheweke ora. Dheweke ngirim wong menyang telung bagean situs web sing beda. Kampanye pemasaran sampeyan kudu fokus siji, dudu telu.

Ayo goleki manawa agensi iklan online Wordstream bisa luwih apik…

Kombo Kaca Iklan lan Landing # 3: Wordstream

Iklan Facebook Kampanye:

aliran tembung

Ngritik Iklan Facebook iki:

  • Kaping pisanan, ayo sok dong mirsani manawa iki iklan kanggo bagean saka konten berpagar (toolkit). Konten gerbang pariwara mesthi wae minangka strategi sing ringkes, amarga tingkat konversi kaca kebangkrutan - tingkat konversi pangopènan timbal asring ora bisa ditindakake menyang ROI positif. Kanthi tembung liyane, sampeyan bakal mbayar lalu lintas nyopir banget generasi timbal kaca Kesempatan bisa dikonversi (kajaba produk sampeyan omah, mobil, utawa piranti lunak regane larang) ora bisa dibayangke.
  • Minangka asil saka ndhuwur, aku ngarep-arep ndeleng Wordstream njaluk akeh informasi babagan pengunjung menyang kaca kebangkrutan, amarga bakal bisa nambah tarif konversi yen ngerti luwih lengkap babagan tujuane.
  • Babagan desain iklan, aku seneng sing biru lan oranye. Biru katon visual lan cocog karo skema warna Facebook dhewe lan oranye katon apik banget. Gambar kasebut gampang banget (sing dakkarepake); gambar rumit, utamane tangkapan layar platform, bisa uga mbingungake nalika cilik kaya sing ditampilake ing Facebook.

Kaca kebangkrutan sing cocog:

alat optimalisasi adwords

Ngritik Kaca Landing iki:

  • Kaca landas Wordstream gampang lan dioptimalake. Lambang saka Iklan Facebook diduplikasi lan uga digunakake ing kene. Judhul "Adwords Optimization Toolkit" uga diulang, kaya skema warna.
  • Kaya sing diarepake, kita bakal ndeleng panjaluk kanggo akeh informasi utama. Nomer telpon, situs web, judhul kerja lan anggaran iklan bakal ngidini Wordstream misahake kontak sing dipikolehi saka kaca iki menyang kampanye netes sing dioptimalake - nambah tarif konversi dhasar lan nggawe anggaran iklan sing cocog.
  • Siji kritikku yaiku bagean ngisor sing tengen katon ora ana gandhengane. Ing iklan uga bagean ndhuwur-ing-lempitan kaca kebangkrutan, kita marang toolkit bakal menehi telung alangan utama sing diadhepi pengiklan Adwords. Aku pengin ndeleng babagan apa sejatine, lan aku dibuwang telung topik sing ora ana gandhengane.

Kombo Kaca Iklan lan Landing # 4: CaliforniaClosets

Iklan Facebook Kampanye (ditampilake layar saka telpon)

lemari California acara putih musim salju

Ngritik Iklan Facebook iki:

  • Aku seneng judhul iki, "Ngirit nganti 20% kanthi upgrade gratis dadi finish kayu." Ana sawetara unsur sing, kanthi tradhisional, regane larut kanggo copywriting: "Ngirit," "20%," "Gratis," lan "Upgrade." Judhul iki kalebu kabeh. Kuwi minangka proposisi regane, kanca-kanca, sanajan kanggo ngrampungake kayu… Jujur, aku malah ora ngerti apa sejatine kanggo, mung diskon lan tembung "Gratis."
  • Gambar kasebut wis akeh banget, nanging paling ora, aku ndeleng produk lan potensine.
  • "Acara Putih Musim Dingin" ngandhakake manawa kesepakatan iki duwe titik pungkasan, sing nggawe rada mendesak (kanthi subyektif nambah rega tawaran).

Kaca Landing sing Cocog:

lemari california

Ngritik Kaca Landing iki:

  • Kita wis ngobrol kaping pindho babagan pencocokan salinan iklan menyang kaca kebangkrutan, lan kaca iki nduweni kabeh unsur kontinuitas sing apik. Judhul cocog, gambar cocog, lan dheweke wis nerangake nalika penjualan White White rampung (ora suwe!).
  • Rong tombol CTA bisa digunakake ing kene amarga padha karo tujuan konversi sing padha (konsultasi gratis). Aku seneng yen takon yaiku "njaluk," tegese sampeyan bisa nampa wangsulan. Basa semacam iki - kaya "eksklusif," "Ndhaptar kanggo njaluk," lsp, - uga bisa nambah nilai subyektif saka barang sing ditawakake. Aku luwih cenderung mikir manawa klub sampeyan luwih adhem yen ora dadi anggota kanthi otomatis.
  • Kabeh, kabeh, landing page sing dioptimalake kanggo seluler.

Good luck!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.